![]() |
Diagnoza auto BMW
Diagnoza auto BMW
Pentru toata gama BMW se poate efectua: -citire coduri eroare -stergere coduri eroare -parametrii in timpi reali -adaptari -activare/dezactivare functii -codare generala/individuala pret 30 ron 0722263565 sau 0766915498 Suplimentar efectuare reparatii electrice Si piese din dezmembrari e36/e46/e39 |
Re: Diagnoza auto BMW
-----up'uletz----
|
salut
unde e service-ul? as vrea sa vin si eu cu un e36 320i coupe din 94. cand se poate? multumesc! |
salut,momentan doar pentru BMW >'96 pana in prezent pentru modelele mai vechi o sa fie disponibil in scurt timp
|
Ce soft folosesti si ce poti coda/programa?
Ce experienta ai? |
Pt 30 de ron cred ca ar trebui sa ne spuna si unde a facut scoala generala si sa prezinte si un CV complet cu actele doveditoare, insotite bineinteles de cartea de identitate cu grupa sangvina si pasaportul biometric...;)
La BMW e 300 de ron diagnoza , ieftin si stai linistit... sau te linistesti dupa ce dai banii . Asta in conditiile in care nu iti scade brusc glicemia (situatie in care te ia brusc ametzeala...) De aceea e bine intotdeauna sa ai un drops la tine , o ciocolata ceva, un sandwich in buletin, ca nu se stie niciodata... |
Am si experienta si facultate in domeniu(inginerie autovehicule rutiere) mai mult de atat nu stiu ce te intereseaza
|
Quote:
|
UP Diagnoza auto pentru toata gama BMW
INCLUSIV modelele vechi e30 e34 e36 etc. Nou: Si diagnoza auto multimarca pentru toate marcile Preturi de la 30 ron Interfete diagnoza auto la comanda si pe stoc pentru informatii contact pe mail 0722263565 - 0766915498 [email protected] |
=upppppp=
|
-up-
Diagnoza auto pentru toate modelele BMW Piese auto din dezmembrari Vanzari auto sh- schimburi +/- diferenta Pentru detalii 0722263565 sau 0766915498 [email protected] |
-=UPPPPPPPP=-
|
uppppppppppp
|
upppppppppppp
|
Uppp in new year
|