![]() |
MicroCar Virgo
5 Attachment(s)
Salut, ma numesc Cristi am 16 ani si sunt din Timis. Cunosc site-ul 4Tuning de ceva timp si am hotarat sa va arat si masinuta mea.
Microcar Virgo 3 Deluxe Fabricatie: 2002 Culoare: Albastru Caroserie: Coupe Motor: -Transmisie Automata -505cm3 -3kw -Model: Focs -combustibil Motorina -km - fara numar Dotari: -Geamuri Electrice -Jante Aluminiu 13 Masina o am din Ianuarie 2012 a fost adusa din Italia. Pana in prezent am tot lucrat pe la ea masina nu fiind chiar intr-o stare prea buna. Masina va intra la vopsit zilele astea. Masinuta are cateva modificari: -Geamuri Foliate -Bandourile de la spoilare date jos -Imbinarile dintre spoilare si caroserie au fost astupate -Ferodourile vopsite -Eleronul a fost dat jos -Stopuri date cu spray cateva poze cu bestia :D pregatita de vopsit |
Re: MicroCar Virgo
Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos .
Interioru ala nu-l cureti si tu ? praful de pe bord pare ca sta de ceva timp acolo |
Quote:
Mersi!Am tot lucrat la ea si nu prea am mai avut timp sa fac si curat ..o sa revin cu poze noi dupa ce-o vopsesc:D |
Interesantă jucăria!
Ai făcut cursul de legislaţie? Stopurile de pe spate, văd că-s luate de pe Corsa B - 5 uşi. Dacă vei căuta, s-ar putea să găseşti nişte stopuri tuning pentru ea. P.S. Ceea ce ai vopsit tu, se numesc tamburi. Ferodourile sunt ascunse în tamburi. |
Quote:
masina e in perioada de restaurare. |
Quote:
O sa caut ceva stopuri pe led daca gasesc :D Si scuze am gresit eu la faza cu ferodourile ,mersi ca m-ai corectat! |
1 Attachment(s)
O poza putin mai veche ..
|
9 Attachment(s)
In sfarsit am adus-o de la vopsit :twisted:
I-am dat o vopsea albastru inchis cu pigmentii violeti. I-am mai facut si niste modificari : -am pus muzica un casetofon cu usb JVC -Tub +statie well 600w -Pozitii albe +lumini de zii la spoiler -Folie de carbon 3D pe la usi Mai urmeaza sa-i foliez oglinziile ,sa-i pun bi-xenon. Si inca ceva m-am gandit sa-i vopsesc si jantele ..daca puteti sa-mi ziceti si mie cam ce culoare mi s-ar potrivii ! |
N-ai pus nişte poze din care putem vedea calitatea cu care s-a vopsit dar pare a fi ok.
De ce n-ai dat stopurile jos sau măcar să le acoperi. Acum trebuie să stai să le ştergi de vopsea. Păcat. Lasă jantele aşa. Arată foarte bine! |
Quote:
Vopseaua de pe stopuri era de cand am cuparat masina , am incercat sa o dau jos da nu merge.. |
3 Attachment(s)
Cam asa arata cand am adus-o in Romania
|
Quote:
O am de mult asa chituita la imbinari si mi-o crepat doar putin. Farurile nu-s asezate cum trebe spoileru ala din fata tot ii chituit pentru ca,cand am luat-o arata jalnic. |
Salut , tot timpul cand ma uit in radiator raman aproape fara apa ? oare de la caldurile astea se duce asa repede apa ?
Vreau sa-mi pun un indicator cu temperatura apei .. ce zicei voi ar merge ? |
da problema e ca nu stiu cum vine legat ceasu ala la radiator ..poate ma ajuti si pe mine cu o poza sau sa-mi explici ,mersi mult
|
Hmm o sa vad prima data tre sa-mi comand si eu un indicator de apa de pe net .
si mai am o intrebare ,de turatie nu pot sa-mi pun ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning