Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   Gilera Typhoon (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/327915-gilera-typhoon.html)

CataTheDoctor 17-07-12 12:57

Gilera Typhoon

1 Attachment(s)
Bun..in trecut mai aveam cont aici dar am pierdut mail-ul si nu am mai putut recupera parola.In fine...nu asta conteaza
Am decis sa imi prezint scuterul achizitionat abea ieri,dupa cateva f12,mbk-uri,etc am ajuns la acest Piaggio(gilera) care nu e intr-o stare stralucita de estetic vorbind,motorul a primit un set nou recent de la fostul proprietar...si stiu sigur asta deoarece sunt prieten cu mecanicul care a lucrat la el.
Abea dupa ce lam cumparat i-am schimbat semnalizarile din bord( 1 era crapata si cealalta nu era deloc),filtrul de aer si voi continua cu schimbarea manetei de acceleratie care face figuri fiind o improvizatie majora.Am mai cumparat mansoane cu tot cu maneta de acceleratie si un spray pentru temperaturi ridicate pentru a vopsi toba,cricul si ce o mai fi.
Maine o sa tapitez saua urmand ca in viitorul apropiat sa il vopsesc (culoarea va fi galben-negru deoarece asa scrie in talonul de la primarie)
Si o poza dupa ce i-am schimbat semnalizarile.

CataTheDoctor 18-07-12 17:22

Re: Gilera Typhoon

Azi am vopsit toba si am montat mansoanele,nu am apucat sa fac poze...voi reveni maine cu 2-3 poze

Teodor148 20-07-12 16:06

Frumos:-) Arata binisor, dar mai are cateva zgarieturi, dar se rezolva. :)
Setul nou e original de 49cc? sau mai mare?

CataTheDoctor 20-07-12 16:14

1 Attachment(s)
Da este un set original de piaggio,azi i-am demontat carenele si luni pleaca la vopsit.
P.S. Scuza-ti decorul dar impart garajul cu inca o persoana.

Teodor148 20-07-12 16:19

Quote:

Originally Posted by CataTheDoctor (Post 5109339)
Da este un set original de piaggio,azi i-am demontat carenele si luni pleaca la vopsit.
P.S. Scuza-ti decorul dar impart garajul cu inca o persoana.

Carenele le vopsesti in aceleasi culori? La mine in acte, chiar daca scuterul are 2 culori, scrie doar 1

CataTheDoctor 20-07-12 18:08

Imi scrie in talon galben...asa ca decat sa le dau 80 de lei sa imi schimbe talonu prefer sa le fac galben si interioru negru:D

CataTheDoctor 21-07-12 12:44

Ieri mi s-a rupt cureaua la 80 km/h =))
Am cumparat azi alta RMS (62 de lei) si o sa o si montez.
In rest scuterul merge de rupe si fara carene:))

Teodor148 21-07-12 12:47

Quote:

Originally Posted by CataTheDoctor (Post 5110107)
Ieri mi s-a rupt cureaua la 80 km/h =))
Am cumparat azi alta RMS (62 de lei) si o sa o si montez.
In rest scuterul merge de rupe si fara carene:))

Dar daca are set nou, nu trebuie rodaj??:rolleyes2

CataTheDoctor 21-07-12 13:00

Da nu i-am dat blana dintr-o data ...daca pot zice a fost o viteza constructiva gen pe vreo 10 de km :D

CataTheDoctor 24-09-12 09:14

1 Attachment(s)
Nu am mai postat demult...scuterul intre timp a mai primit cate o chestie 2 ,bun ce e nou: variator malossi,role malossi,ambreaj malossi.
Iar ca estetic: Stickerbomb si cateva stickere in fata de care o sa scap (mi sa cojit vopseaua in fata ) :x

neamtu07 02-10-12 20:37

E dragut,bravo,

CataTheDoctor 03-10-12 14:03

Mersi frumos.

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning