![]() |
Gilera Typhoon
1 Attachment(s)
Bun..in trecut mai aveam cont aici dar am pierdut mail-ul si nu am mai putut recupera parola.In fine...nu asta conteaza
Am decis sa imi prezint scuterul achizitionat abea ieri,dupa cateva f12,mbk-uri,etc am ajuns la acest Piaggio(gilera) care nu e intr-o stare stralucita de estetic vorbind,motorul a primit un set nou recent de la fostul proprietar...si stiu sigur asta deoarece sunt prieten cu mecanicul care a lucrat la el. Abea dupa ce lam cumparat i-am schimbat semnalizarile din bord( 1 era crapata si cealalta nu era deloc),filtrul de aer si voi continua cu schimbarea manetei de acceleratie care face figuri fiind o improvizatie majora.Am mai cumparat mansoane cu tot cu maneta de acceleratie si un spray pentru temperaturi ridicate pentru a vopsi toba,cricul si ce o mai fi. Maine o sa tapitez saua urmand ca in viitorul apropiat sa il vopsesc (culoarea va fi galben-negru deoarece asa scrie in talonul de la primarie) Si o poza dupa ce i-am schimbat semnalizarile. |
Re: Gilera Typhoon
Azi am vopsit toba si am montat mansoanele,nu am apucat sa fac poze...voi reveni maine cu 2-3 poze
|
Frumos:-) Arata binisor, dar mai are cateva zgarieturi, dar se rezolva. :)
Setul nou e original de 49cc? sau mai mare? |
1 Attachment(s)
Da este un set original de piaggio,azi i-am demontat carenele si luni pleaca la vopsit.
P.S. Scuza-ti decorul dar impart garajul cu inca o persoana. |
Quote:
|
Imi scrie in talon galben...asa ca decat sa le dau 80 de lei sa imi schimbe talonu prefer sa le fac galben si interioru negru:D
|
Ieri mi s-a rupt cureaua la 80 km/h =))
Am cumparat azi alta RMS (62 de lei) si o sa o si montez. In rest scuterul merge de rupe si fara carene:)) |
Quote:
|
Da nu i-am dat blana dintr-o data ...daca pot zice a fost o viteza constructiva gen pe vreo 10 de km :D
|
1 Attachment(s)
Nu am mai postat demult...scuterul intre timp a mai primit cate o chestie 2 ,bun ce e nou: variator malossi,role malossi,ambreaj malossi.
Iar ca estetic: Stickerbomb si cateva stickere in fata de care o sa scap (mi sa cojit vopseaua in fata ) :x |
E dragut,bravo,
|
Mersi frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning