![]() |
Ford Capri MK3 2.3 V6 '78
8 Attachment(s)
Asta e noul meu vechi Ford Capri din '78
Unii il stiti de pe strazi, pentru restu: 2.3 V6 111CP si cam atat.. Cam asa arata in clipa de fata, merge mai de loc.. sper sa ma apuc cat mai repede de ea si pana in toamna poate sa fie gata. |
Re: Ford Capri MK3
masina arata bine din exterior....dar la motor si in interior ai treaba :) ..oricum bafta....
P.S. jeanta din portbagaj e de vanzare? e 4x100? |
janta din spate e set cu celelalte 3 de pe masina dar era stramba atunci si acu nu are un cauciuc utilizabil pe ea.. cred ca e ford stock adica 4X108.. ai acelasi model cumva? eventual mai late de 205? :D
|
da jos repede bullbarul ala! In rest e frumoasa!
|
|
Quote:
bun venit :!::!::!: |
Quote:
Dragos, fa-ti timp intr-o zi si spala draqului motorul, te rog frumos. :) |
il spal cand o sa merite >:)
Masina a costat 2000 de euro. scuze ca nu am raspuns da nu am primit nici o notificare in mail de raspuns. |
masina e super.trebuie putin aranjata si cred ca o sa arate f bine
|
3 Attachment(s)
Cateva elemente de imagine procurate din U.S.A.
Oglinzile sunt de Mustang '64-'73, restul de la ford racing |
incuietori sport pt capota:D
cat au fost? si oglinzile? pret + transport. unde ti-au venit..la posta sau la vama? ai platit ceva vama?:rolleyes2 vreau sa-mi aduc si eu chestii mai voluminoase..si nu stiu cat ma costa si cum(tobe, jante..etc):???: am vazut-o 4 sale pe net...:) |
Quote:
|
mi-a dat cineva un link..acuma chiar nu mai stiu unde...serios.
o sa vad dk mai aflu.. silencer....raspunde-mi la intrebari te rog :( chiar si PM dk nu vrei aici:D |
si eu mi-am luat cleme capota asa stil muscle car ..cu sarmulitza, de la Sandtler au fost 500 mii lei cu transport cu tot din bucale!!
oglinzi inca nu am gasit!! |
citeam pe summit ca ei recomanda cam 3-4 seturi de cleme ptr. o capota sau pastrarea mecanismului original de deschidere(ala pe arc)
so..? doar frumos sau si util? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning