![]() |
Logan..
am si eu niste intrebari pe la voi.... masina e stock si as vrea sa incep usor usor la ea dar.... in functie de bani... as vrea sa stiu daca pun alte faruri (albe-albastrui) imi tre sa ma duc la dealer? (masina e in garantie) apoi sa fac bordul (luminile) albastre... sa vopsesc aeratoarele. pls cat mai multe detalii destre astea... cum se fac etc... cum desfac aeraotarele alea in sf intelegeti voi plssssss ms mult
|
Re: logan..
1 Attachment(s)
daca vrei sa schimbi farurile tre sa mergi la service sa nu iti faca figuri cu garantia..dar eu nu as incepe cu asta...si daca nu ai bani sa tio modifici la exterior cu spoilere..sau altele...incearca cu niste pleoape si un eleron discret..apoi la interior aeratoarele, consola centrala...manerele de la usi si ce iti mai place tie...bafta si sper sa o faci cum iti doresti.Aeratoarele sa le dai inainte cu plastofix...e un spray se gaseste la un magazin de piese ceva...ca sa nu ti se duca vopseaua de pe elementele de plastic vopsite.te costa vreo 30 lei plastofixu(spray) si vopseaua nush de unde faci u rost..io am dat tot 30 pe 2 spray-uri...da tre sa semene cu culoarea masinii.
PS ca sa iti faci lumina de la bord si butoane albastra tre sa iti schimbi ledurile...mergi la cineva care se pricepe ca e complicat..costa vreo 150 ron ..o poza cu interioru de la a mea...poate te ajuta cumva bafta ;) |
am inteles ms mult dar .... o nelamurile : cum desfac aeraotarele de acolo sa le pot vopsi bine? plss poate o poza sau o explicatie dar daia k la copii:P
|
iei un cutit, il introduci sub inel si cu grija ridici in sus si o sa iasa singure, eu asa am facut o sa-ti dai seama dupa ce incerci, inca ceva vopseste barile ca la prestige daca vrei ceva ieftin si de efect
|
si io mi le-am vopsit dar nu am poze..arata mult mai bine...mi-am facut si grila si oglinzile..costa vreo 250 ron..eu cu atat le-am facut
|
doar grila si oglinzile sau si barile?
|
barile fata/spate, grila fata si oglinzile. nu le-am facut la serivce dacia, ci altundeva....dar sunt multumit de cum au iesit...abia se observa diferenta de culoare....un polish la toata masina si m-am scos
|
Omul a vrut sa zica ca vrea sa schimbe becurile nu farurile...(albe albastrui) .Pai...nu te-as sfatui...pentru ca alea sunt mai puternice si ne orbesti cu ele :P Daca tot vrei...ai putea sa montezi o instalatie cu xenon,la 200 euro..si ai mai multe culori de unde sa alegi :)
|
Da, da baga xenon ca merita. Sau mai nou angel eyes ca toata lumea pune
|
mi-am vopsit si eu aeratoarele si arata super bine! multa bafta la proiectul tau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning