![]() |
sau schimb bmw e34 deosebit
An fabricatie 1992
motor 2,0 24valve non vanos culoare vulkangrau interior piele cu incalzire in scaune 4x geamuri electrice ABS cotiere fata-spate trapa manuala oglinzi electrice incalzite,heliomate inchidere centralizata cd player BMW bussiness rds subwoofer JBL+amplif MUTANT xenon faza scurta xenon proiectoare faruri smoked semnale cu lumini de pozitie triple spate m5 smoked evacuare de 2,5 stock cap coada suspensie sport drop -80 -100 bot facelift(capota+grila se vor vopsi in culoarea masinii luni) protectie capota din piele(hood cover) jante aliaj WELSCH SPEZIAL 8,5j fata cu anvelope noi 215.40.17 si spate 10j cu anvelope noi 245.35.17 Volan M technik Schimbator M Technik Geamuri fumurii spate Llumar cu autorizatie Covorase iarna oem de retinut faptul ca masina nu are rugina! are vopsea originala,mai putin capota si grila care le-am schimbat eu ca am pus de facelift. nu bate nu troncane Inmatriculata BG cu acte valabile pana la 27 noiembrie Accept si variante. Pret fix 2000euro 0765.114.884 id mess : dragostuning poze aici: http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-11377448.html |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning