![]() |
nu-i a mea,dar dac-ar fi!
1 Attachment(s)
mustang 1976.
ati da bani pe ea?si cam cati?(nu cred sa fie vreo una pe la noi) |
1- topic gresit, la \"masina mea \" ar trebui sa se discute despre masinile userilor de pe forum
2 - n-as da prea multi, mustangul n-a fost o reusita in acei ani. Anii de glorie sunt sfarsitul anilor 60 si apoi din 89 incoace |
are bot de toyota de prin anii '80!
|
in jur de 60-80000 $ ?? sau mai mult ?? :roll:
|
asta nu-i pinto?
|
mai mult de 5mii de euro sigur n-as da:))...daca puneai si tu un boss..sau mach1..k sa nu zic gt500..sau shelby cobra
|
pentru un shelby mustang '67 as da cat ar fi nevoie sa fie al meu...
si stiu ca sunt vreo 2 mustanguri de prin anii 60 prin bucuresti (nu le-am vazut da' asa am auzit) |
da..unu e un mach 1 dk nu ma insel..al lu' tiriac..reconditionat , primit cadou de ziua lui de la fisu..si al doilea..who knows..or fi chiar mai muilte :lol:
|
Re:
Quote:
|
eleanor e undeva intre 60-100mii usd am vazut..si a fost editie limitata..insa se mai face la comanda..dar.sumele sunt fabuloase..
|
Marfa rau masinutza dar nu chiar in culorile alea. Zici ca e din Mad Max :) , oricum imi place mai mult decat noul mustang.
|
1 Attachment(s)
1965 Ford Mustang Fastback
|
1 Attachment(s)
1967 Shelby Mustang GT 500
|
1 Attachment(s)
1969 Ford Mustang Mach 1
|
eu sunt mare fan old school... in special mustang... astea trei mi se par cele mai reusite...
pentru pasionati old school, in special anii '60 >>> http://www.seriouswheels.com/1960-1969 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning