![]() |
Machete in lucru - Dumitrumihai
3 Attachment(s)
Am de ceva vreme o epava 1/24:
-> Dodge Viper RT/10 Bburago M-am gandit ca ar fi timpul sa incep sa o restaurez. Saptamana viitoare imi vin piesele luate de la Bmwh548 (multumesc mult bmw :D) si ma voi apuca de treaba -Pentru inceput a fost curatata vopseaua cu un mic ajutor de la cotabitza(echimanent si mana de lucru) Urmeaza: Revopsire: ma gandeam la un Bleu Marin cu interior rosu/negru :-? (credeti ca mai e nevoie de grund?) Mochetare si revopsire interior(in piele rosie sau mocheta neagra) Roti originale negre b-) Daca aveti sugestii privind culoarea vopselei si a interiorului sunt bine venite :D |
Re: Machete in lucru - Dumitrumihai
Pe caroserie as da albastru ultra-marin, un albastru inchis intens. Interiorul nu-s de aceeasi parere, as merge pe alb, un gri, orice gri, deschis-inchis, poti sa te joci cu el, sau un galben cu gri, rosu cu negru si cu albastru, prea da a stelist, si nu prea mi se pare mie ca ar contrasta.
Sugerez sa o faci toata caroseria albastra cu tot cu prelungirile spoilerelor si pragurile. Eventual daca ai Most wanted instalat, joaca-te acolo cu diferite nuante de vopsea sa-ti faci o idee, sau modifica in photoshop o poza cu modelul asta, interior exterior, si in functie de cum da de bine te hotarasti. Eu asa as merge, pe o combinatie de ultra-marin cu interior gri/ gri+ galben lemon/ sau gri cu turcoaz diluat puternic. |
Quote:
Ma mai gandeam si la un negru mat cu roti Verde Lime |
Eu as termina de curatat caroseria intai. Din ce imi dau seama toate "petele" alea albe sunt in relief fiind ramasite din vopseaua originala.
|
Quote:
|
Proasta miscare cu minifreza...acum curata ce a ramas cu decapant.Inainte de a te apuca de alte treburi, metalul trebuie sa fie curatat.
|
5 Attachment(s)
Project Numero Deux -> BMW 745i Welly 1/24
Am inceput prin mochetarea interiorului.....arata mult mai bine asa Urmeaza: Usile din spate se vor deschide Lumini Poate o vopsea |
3 Attachment(s)
Azi mi-au sosit piesele pentru Viper si le-am pus sa vad cu arata :D
Rezultatul -> |
3 Attachment(s)
Am curatat vopseaua ramasa si ma pregatesc pentru revopsire.....insa tot nu sunt lamurit...ma gandesc la negru mat dar interiorul nu stiu ce culoare sa fie...rosu? negru semi lucios cu insertii rosii?
|
Intai scapa de vopsea, apoi vedem ce insertii punem pe ea...:lol:
|
Mai da o mana de decapant si inca una...tot asa pana cureti toata vopseaua, mai ales de pe canturi :wink:
|
3 Attachment(s)
Gata cu viper-ul, azi l-am vopsit in negru mat. Sper sa va placa :D
|
Quote:
|
Quote:
|