Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Dumitrumihai (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/327291-machete-lucru-dumitrumihai.html)

dumitrumihai 12-07-12 15:06

Machete in lucru - Dumitrumihai

3 Attachment(s)
Am de ceva vreme o epava 1/24:

-> Dodge Viper RT/10 Bburago

M-am gandit ca ar fi timpul sa incep sa o restaurez. Saptamana viitoare imi vin piesele luate de la Bmwh548 (multumesc mult bmw :D) si ma voi apuca de treaba

-Pentru inceput a fost curatata vopseaua cu un mic ajutor de la cotabitza(echimanent si mana de lucru)

Urmeaza: Revopsire: ma gandeam la un Bleu Marin cu interior rosu/negru :-? (credeti ca mai e nevoie de grund?)

Mochetare si revopsire interior(in piele rosie sau mocheta neagra)

Roti originale negre b-)

Daca aveti sugestii privind culoarea vopselei si a interiorului sunt bine venite :D

don_eduardo37 13-07-12 02:00

Re: Machete in lucru - Dumitrumihai

Pe caroserie as da albastru ultra-marin, un albastru inchis intens. Interiorul nu-s de aceeasi parere, as merge pe alb, un gri, orice gri, deschis-inchis, poti sa te joci cu el, sau un galben cu gri, rosu cu negru si cu albastru, prea da a stelist, si nu prea mi se pare mie ca ar contrasta.
Sugerez sa o faci toata caroseria albastra cu tot cu prelungirile spoilerelor si pragurile.
Eventual daca ai Most wanted instalat, joaca-te acolo cu diferite nuante de vopsea sa-ti faci o idee, sau modifica in photoshop o poza cu modelul asta, interior exterior, si in functie de cum da de bine te hotarasti. Eu asa as merge, pe o combinatie de ultra-marin cu interior gri/ gri+ galben lemon/ sau gri cu turcoaz diluat puternic.

dumitrumihai 13-07-12 08:29

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 5100789)
Pe caroserie as da albastru ultra-marin, un albastru inchis intens. Interiorul nu-s de aceeasi parere, as merge pe alb, un gri, orice gri, deschis-inchis, poti sa te joci cu el, sau un galben cu gri, rosu cu negru si cu albastru, prea da a stelist, si nu prea mi se pare mie ca ar contrasta.
Sugerez sa o faci toata caroseria albastra cu tot cu prelungirile spoilerelor si pragurile.
Eventual daca ai Most wanted instalat, joaca-te acolo cu diferite nuante de vopsea sa-ti faci o idee, sau modifica in photoshop o poza cu modelul asta, interior exterior, si in functie de cum da de bine te hotarasti. Eu asa as merge, pe o combinatie de ultra-marin cu interior gri/ gri+ galben lemon/ sau gri cu turcoaz diluat puternic.

Interesant :-? voi lua in calcul aceasta optiune :D Multumesc
Ma mai gandeam si la un negru mat cu roti Verde Lime

bmwh548 13-07-12 13:41

Eu as termina de curatat caroseria intai. Din ce imi dau seama toate "petele" alea albe sunt in relief fiind ramasite din vopseaua originala.

dumitrumihai 13-07-12 18:14

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5101298)
Eu as termina de curatat caroseria intai. Din ce imi dau seama toate "petele" alea albe sunt in relief fiind ramasite din vopseaua originala.

Vopseaua a fost luata la mini freza :-?...ce a ramas am impresia ca sunt doar pete de vopsea ramase pe metal

FED express 16-07-12 05:54

Proasta miscare cu minifreza...acum curata ce a ramas cu decapant.Inainte de a te apuca de alte treburi, metalul trebuie sa fie curatat.

dumitrumihai 16-07-12 11:06

5 Attachment(s)
Project Numero Deux -> BMW 745i Welly 1/24

Am inceput prin mochetarea interiorului.....arata mult mai bine asa

Urmeaza:

Usile din spate se vor deschide
Lumini
Poate o vopsea

dumitrumihai 17-07-12 11:01

3 Attachment(s)
Azi mi-au sosit piesele pentru Viper si le-am pus sa vad cu arata :D

Rezultatul ->

dumitrumihai 26-07-12 17:21

3 Attachment(s)
Am curatat vopseaua ramasa si ma pregatesc pentru revopsire.....insa tot nu sunt lamurit...ma gandesc la negru mat dar interiorul nu stiu ce culoare sa fie...rosu? negru semi lucios cu insertii rosii?

2010 26-07-12 18:30

Intai scapa de vopsea, apoi vedem ce insertii punem pe ea...:lol:

FED express 27-07-12 08:05

Mai da o mana de decapant si inca una...tot asa pana cureti toata vopseaua, mai ales de pe canturi :wink:

dumitrumihai 30-07-12 12:09

3 Attachment(s)
Gata cu viper-ul, azi l-am vopsit in negru mat. Sper sa va placa :D

robi_jam 02-08-12 12:18

Quote:

Originally Posted by dumitrumihai (Post 5120472)
Gata cu viper-ul, azi l-am vopsit in negru mat. Sper sa va placa :D

Frumos a iesit doar ca se vad imperfectiuni pe vopsea... Ai dat cu primer?

dumitrumihai 02-08-12 12:36

Quote:

Originally Posted by robi_jam (Post 5124369)
Frumos a iesit doar ca se vad imperfectiuni pe vopsea... Ai dat cu primer?

nu, nu am mai dat cu nimic inainte de vopsire, iar imperfectiunile sunt zgarieturi din metal din cauza minifrezei :-s

darck_angel64 09-08-12 21:48

culorea mata scoate in evidenta si cea mai mica imperfectiune

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning