![]() |
Cumpar monobloc
Doresc sa cumpar amplificator monobloc, stabil in 2 ohmi, pret maxim oferit 600 lei. Momentan folosesc un monobloc Domotec MS-2508D si vreau ceva net superior ca si putere. Pot da la schimb si sus-mentionatul monobloc (folosit 2 luni, la cutie cu tot ce a venit de la mama lui) si diferenta de bani sau doar bani, mi-e indiferent.
Metoda de contact: [email protected] (doar MAIL, fara mess) |
Re: Cumpar monobloc
Doar amplificatorul separat il dai?Daca da lasami un PM cu pretul lui!!
|
Quote:
|
Mici corecturi aduse anuntului:
Ce depaseste suma de 600 lei NU ma intereseaza. Ce depaseste 1 canal NU ma intereseaza. Ce este sub 600W/2ohmi RMS NU ma intereseaza. Cine este interesat de monoblocul Domotec, se vinde la pretul e 250 lei + taxe. Statia vine cu tot ce a avut de noua, cei 3 imbusi, sigurnta de rezerva, controlul de volum prin fir si cutia (cam jumulita, dar merge). Statia nu prezinta nici un defect, nu a fost desfacuta, se prezinta f bine si functioneaza impecabil. |
Ma intereseaza pe mine statia...cum vezi postul da-mi un bip 0735196988 si te sun eu sa vorbim!!! Sanatate!!!
|
Quote:
Multumesc tuturor ce mi-au facut oferte, am decis sa iau un monobloc Kicker de la userul @razvannnnn Se poate inchide anuntul, voi deschide un altul cu vanzarea statiei Domotec. Multumesc 4tuning pt gazduire. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning