![]() |
Vand jetta mk2
5 Attachment(s)
:DMasina este in stare buna de functionare,nu e o masina perfecta dar iti faci treaba cu ea. Pentru cine vrea mai multe detalii sa intrebe...nu prea stiu ce sa zic de ea... Pretul este de 800 euro. Accept si variante.
|
Re: Vand jetta mk2
Haideti,nu intereseaza pe nimeni...negociabil sau accept variante!:D
|
Sa va delectez cu ceva detalii,masina este din 87',are motor de 1,8 pe carburator,masina se comporta bine in mers,pe zi ce trece mai fac cate ceva pe la ea,ofer la ea si 2 cauciucuri de iarna michelin alpin 165/70/r14,acum e incaltata toata cu continental 185/60/r14. Accept si variante cu masini cu motor mai mic,de preferat ar fi dacia supernova la care pot oferi o mica diferenta sau chiar si cu o nova sau berlina!;)
|
Urgent,pret negociabil!:D
|
New Price 750 euro negociabil!:D
|
Accept schimb cu golf 2 chiar si in 2 usi!:-)
|
|
Imi pare rau dar nu pot oferi o diferenta atat de mare! Multa bafta:D
|
New price-700 de euro:D
|
Timp de 6 zile,adica pana la sfarsitul lunii,pretul masinii va scade la 600 de euro,dupa aceea pretul va reveni la normal! URGENT!;)
|
hai sa iti dau eu o dacie pe injectie din 2000 masina e tipla nu are rugina george_rhd tel: 0735549061 bafta
|
Da-mi ceva detalii despre ea,eventual niste poze si discutam!
|
2200 de lei pentru cine vrea o jetta mk2 buna,ca defecte ar avea ca trebuie schimbate bucsile la bara stabilizatoare si telescoapele spate si cred ca si bucsile acelea 2 de la axa,telescoapele fata sunt schimbate cu tot cu flanse,masina are mai multe piese de rezerva printre care si un electromotor,o pompa de apa,un corp de carburator etc...:-)
|
Up,pret de rabla!
|
servo are?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning