![]() |
buggy project by madmax
10 Attachment(s)
m_am decis sa prezint si eu proiectul meu este vorba despre un asa zis buggy facut din resturi de pe langa casa omului cum se zice,resturi ramase de pe la alte masini care au ajuns materie prima pt lame de barbierit,deci am rimit donatie un motor plus transmisie de renault dauphine(inaintasul renoului 8 sau al daciei 1100)de la aceste componente a inceput totul,apoi cum am spus si mai sus cu resturi ramase de pe la alte masini am inceput constructia acestui buggy.intre timp am terminat proiectul iesind cu el pe drumurile publice dupa ce l_am inscris pe primarie,atasez ceva poze de la inceputul proiectului pana la forma actuala
Attachment 2489372 Attachment 2489373 Attachment 2489374 Attachment 2489375 Attachment 2489376 Attachment 2489377 Attachment 2489378 Attachment 2489379 Attachment 2489380 Attachment 2489381 |
Re: buggy project by madmax
10 Attachment(s)
dupa ce am iesit cu el la proba am constatat ca blocul motor este fisurat pe linia cilindrilor sub galerii,fiind si un motor de 1076 cc la doar 47 cai din fabrica(acum cu mult mai putini avand in vedere si varsta)am decis sa il schimb cu unul de 1400 pt mai multa forta dar si pt ca se gasesc piese fata de cel de reno.inca un rand de poze
Attachment 2489402 Attachment 2489403 Attachment 2489404 Attachment 2489405 Attachment 2489406 Attachment 2489407 Attachment 2489408 Attachment 2489409 Attachment 2489410 Attachment 2489411 |
6 Attachment(s)
inca un set de poze cu ceva modificari
|
4 Attachment(s)
dupa un upgrade la motor de 1300,modificari la instalatia electrica si la bord a urmat testarea in conditii vitrege de deal,noroi si noapte,in afara de 2 fisuri la sudura suportului motor si la teava de la protectia capului masinuta a trecut testul cu brio
Attachment 2515156 Attachment 2515157 Attachment 2515158 Attachment 2515159 |
si turbina aia ce rol are?
|
e de design,intre timp am renuntat la ea
|
Dap ! Misto proiect... Si pe mine m-ar fi batut gandul asta dar n-am casa la curte asa ca doar visez... Mi-ar fi placut cu motor spate tractiune spate dar e mai dificil ca sunt putine masini cu tractiune spate si motor spate.... Zi-mi si mie cum e treaba cu inmatriculatul pe primarie ca n-am nicio treaba cu chestia asta...
Se poate inmatricula o dracie de-asta si cu motor mai puternic ? De catalizator ce au zis ? Nu ia deranjat ca e non-euro ? Acum sa nu te superi dar daca mai faci inca unul zic sa te preocupi putin si de design ca asta e uratzel foc ... :lol: Cum ti-a iesit sasiul ? Cum l-ai bunghit sa fie drept ? Cum ai calculat rezistenta barelor ? (sasiului) |
deci cum am spus mai sus proiectul a fost realizat cu ce s-a gasit pe langa casa omului,adica sasiul a fost realizat din ce am avut dar a rezistat avand in vedere ca l-am trantit prin noroaie si prin paduri cu santuri si buturugi si a rezistat f bine,catalizatorul nu are rolul pt care a fost produs ci de toba finala(fiind si singura)oricum nu are rol la inmatriculare,la primarie te descurci sa il treci(acum depinde si de primarie)
cat priveste designul nu l-am facut sa ma duc la expo cu el ci in padure deci pt mine conteaza treaba asta mai mult,am preferat urat si rezistent decat frumos si firav,iar aici nu l-am prezentat pt a ma da mare ci pt a se inspira unul si altul in vederea realizarii unuia asemanator,in concluzie pt mine conteaza faptul ca ma distrez cu el pe deal |
dupa unele mici modificari pe la sasiu,avand in vedere ca e vreme de criza m-am decis sa ii adaug instalatie gpl ,urmeaza testarea in cateva zile din lipsa de timp,o sa revin cu poze
|
5 Attachment(s)
Ceva poze de actualitate
Attachment 2727731 Attachment 2727732 Attachment 2727733 Attachment 2727734 Attachment 2727735 |
8 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning