![]() |
BMW E46 330ci
13 Attachment(s)
Acum 3-4 zile am vazut-o pe bazar,mi-a placut si m-am hotarat sa o cumpar, bineinteles cu gandul sa o dzmembrez.Am fost la Piatra Neamt...am pierdut o gramada de vreme pe acolo,intr-un final am luat-o.Masina avea urmatoarea problema,cutia era blocata in treapta a 3a..sau a 4a,pleca f greu de pe loc..etc
De-a lungul a 350km mi-a intrat pe sub piele si m-am indragostit de ea :),m-a convins sa nu o mai dezmembrez Din pacate..singura alternativa va fi inamtricularea pe Bg Astazi am facut o diagnoza,am inlaturat toate erorile si am deblocat cutia...sa vedem daca va recidiva problema,sa speram ca nu :) Momentan...totul e ok BMW E46 330ci Automat (...momentan) 231cp Culoarea: Orient Blau Metallic Interior sport piele rosie/electric/memorii Navigatie TV Magazie CD Harman Kardon Trapa Jante 18',cred ca sunt OEM 255/35/18 spate 225/40/18 fata Volan sport cu comenzi Pilot automat Cotiera piele Oglinzi pliabile electric Problema de rezolvat -scaun sofer descusut si inlocuit o laterala -scaun pasager descusut -buton geam electric stang spate de inlocuit -sa ii cumpar presuri OEM velur -rectificate cateva zgarieturi Planuri de viitor: -cutie manuala -jante -paket M -faruri cu lupa -stopuri LED -plafon negru -navi mare |
Re: BMW E46 330ci
Quote:
A fost simplă treaba cu cutia aaa? :) |
Iti recomand sa ii cauti cutie cat mai repede , se pare ca blocul hidraulic e pe moarte. Problema pleaca in primul rand de la faptul ca uleiul din cutie nu e schimbat la timp, de acolo apar diverse probleme din cauza ca blocul hidraulic are niste tolerante extrem de mici , cauzand defectarea convertizorului si a blocului in sine ! In rest sa te bucuri de masinuta !
|
Cristi....e bine..momentan.
Quote:
Cutia manuala e deja la locul ei :D,asteapta sa fie montata |
Ti-ai indeplinit visul vis-a-vis de motor domnu Cata,spor la ce ti-ai propus.P.S:Ai vandut coh-ul?:sad:
|
Quote:
Nu l-am vandut....astept client/clienti,nu ma lasa inima sa il dau pe nimic |
frumoasa masina. si un motor pe masura.
|
1 Attachment(s)
Imi place ; mult potential !
|
Superb coupe:yikes:
Iti recomand sa incepi un proces impotriva taxei de poluare. Nu te costa mult onorariul avocatului si in 6-7 luni o poti inmatricula la noi (nu te complica cu Bg). |
Multumesc frumos pt urari!
Cat despre inamtriculare pe Ro..nici nu ma gandesc. Lasa...sa ii facem pe bulgari cu bani,daca statul roman e PROST :( Taxe si impozite aberante..etc |
Piesaaaa!Si interiorul ala.....WOW!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mici chestii...
-folie Llumar -bara fata M look -nari negre -update soft navi,am scapat de lb.italiana :) -angel eyes CCFL |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning