![]() |
tiganii "saraci"
|
Re: tiganii "saraci"
pacat ca din 20 si ceva de camere cate are o casa de aia... doar una e amenajata unde stau 20 peolalta! ..mai bine am 3 camere si toate is amenajate frumos decat 20 si numa una amenajata....si masini nu prea aveau ....am observat un jeepan... si un espero....atat ? :D
|
Restul au decat 1-2 cai putere :P
|
ma uitam la filmu asta si am rams stupefiat , parca sunt platourile de filmare din hoolywood
chiar nu pot sa inteleg astfel de oamenii , nu pot sa stea intr-o casa cu 4-5 camere? TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPU' |
chiar ca :)) stia ce zicea mircea badea cand a zis chestia asta,poate chiar a trecut pe aici si daia a zis :)))
Oriucm reactia mea tot cam la fel a fost de :|:|::| |
shock nu alta
oricum semenea sate vezi dupa cluj la vreo 50 km spre oradea sau la iesire din bistrita...oricum eu sunt inca shock-at :D |
casteleeeee cu "j`de mii de turnuleteee... si tiganu sta intr-o casa pricopsita in spate la asta mare... in asta mare stau animalele.. :D ca doar ii frig in cotet
|
ai drqu leau facut din fiare vechi si sticle goale mama lor de ......puradei
|
au 15-20 de camere si cacastoarea in gradina.
unele nu au nici macar apa curenta,cara cu caldarea de la fintina. sint mari,frumoase,impunatoare dar prost facute. DOAMNE-fereste de un cutremur. majoritatea primesc ajutor de la primarie pt incalzire. |
Foarte tare filmu.......a mai fost o faza ceva de genu asta da la stiri ...cica nu avea "saracu" tigan bani sa isi plateasca curentu' ......DA tiganu ii zicea la reporter: "Dha , domnu, da ,nu am bani.....dha uita-te ce am in curte....am BMW'e ,am ML'e"......nu mai tin minte faza
|
Unde-i asta? In Buzesti?? Stiu k aia acolo au case d'astea nenorocite de mult timp..:???: Majoritatea erau d'aia caldarari sau se mai ocupa cu caramizi! :-) Oricum din cate se vede merge treaba.. :lol:
|
sa imi bag pixu' in turnuletele lor!
strica tot un rahat de turnuletz ... de parca ar fi mai breji cu tampenia aia... stiti voi: rahat cu mot ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning