Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Accident Grav - DeeR a decedat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3264-accident-grav-deer-decedat.html)

SpeedeR 12-01-05 21:52

Accident Grav - DeeR a decedat

9 Attachment(s)
hmmmmmmm.....

Ale naibii caprioare... incerci sa le inveti k au voie sa treaca numai dk o fac p trecerea de pietoni dar ele tot incapatanate ,tot fac cum vor ele....

Drama e k soferul masinii e cel mai mare vanator de ursi polari din sud estul Marii Moarte ;) ... Nu se vede k a facut 2 lucruri dintro lovitura?! A si omorato si a si transato... :lol: :lol:

SpeedeR 12-01-05 21:56

3 Attachment(s)
pofta buna!!!

luca 12-01-05 22:06

Mama frate ce neamu ma-sii cat avea la ora? si ce s-a imprastiat aia frate, cred ca si el era varza. :shock: :shock: :shock:

D Y C 12-01-05 22:13

Ai idee care e sangele lui si care e al bietei si pasnicei vietuitoare a padurii???

Øvi 12-01-05 22:18

Sssssssssssalaam Săăăseeeeeeeesc ................

SpeedeR 12-01-05 22:20

hmmmm.... D_Y_C... o sa duc pozele la analizat...sa vedem adevarul :D

pana atunci, ati vazut k masina are acum interior cu piele de caprioara?

EvLSant0S 12-01-05 22:21

nu sunteti sanatoshi :) :) :)

btw

credits go 2

NOStim ... ;) el a dat de poze...

D Y C 12-01-05 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Øvi\"
Sssssssssssalaam Săăăseeeeeeeesc ................

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
hmmmm.... D_Y_C... o sa duc pozele la analizat...sa vedem adevarul

pana atunci, ati vazut k masina are acum interior cu piele de caprioara?

Cu garnitura de salam. Ceva verdeata nu e pe acolo? Sau matzele au ramas in afara masini ???

MMihai 12-01-05 22:27

tare sunt curios daca respectivul a luat si vreo amenda... la cum sunt astia in strainatate cu protectia animalelor.. vai de el lasa masina.. :)

SpeedeR 12-01-05 22:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D Y C\"
Cu garnitura de salam. Ceva verdeata nu e pe acolo? Sau matzele au ramas in afara masini ???

asta ma intrebam si eu mai dvreme..unde e iarba.... cred k saraka era nemancata....

deci ,copii!! Uitati ce face foamea din mamifer!!! devine tuning interior.... :lol:

D Y C 12-01-05 22:48

1 Attachment(s)
Mai uite un efect al foamei :

B|shOp-VR6 12-01-05 22:48

Eu cred ca-i facatura... cum draq a ajuns sange pe tot scaunul soferului avand in vedere ca masina ar fi trebuit sa fie condusa de cineva... Sau ala s-a aruncat repede sa nu fie murdarit...

D Y C 12-01-05 23:14

Party-killer. Ne simteam si noi bine...

P.S.: 1.Poate e sangele lui. sau poate masina statea pe loc si aia era o caprioara supersonica care s-a ciocnit cu 800 km la ora de masina
2. Soferu ca soferu, da' coarnele unde sunt ???

SpeedeR 12-01-05 23:19

Caprioarele nu detin arme albe...coarnele intra in ac. categorie....

shadow 12-01-05 23:28

Da-o dreaqu, cum sa o faca in halul asta???
Incepand de la porbagaj pana la bot, interior, exterior, mate pe volan!!!
Ce a facut ala??? Cerculete la 200Km/h????

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning