![]() |
CLS55 vs M5
CLS a facut M5 si il mai face atunci ce se va intampla cand va aparea CLS65
|
Eu aleg CLS..doar pentru luxul care-l are....m-as multumi si cu M5 :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re: CLS55 vs M5
Quote:
|
S-a vrut initierea unei comparatii, sau un raspuns la un alt topic, care s-a efectuat cu \"new topic\" in loc de \"post reply\"? :?:
|
cls bate m5 doar pana la 160 km/H dar dupa este m5 putin mai bun.....
|
LEGAL RACING
Cu toate ca este o forma noua CLS nu ma incalzeste prefer din Gama lor alt ceva, chiar un E-clase daca nu S-clase sau ceva MAI SPORT. pROPUN INAINTE DE A DESCHIDE ASTFEL DE TOPICURI SA STABILITI CLAR CRITERILE DE COMPARATIE. DACA LASAM LA VOIA INTAMPLARI DISCUTIA UNUL VORBESTE DE ROTI IAR ALTUL DE ELEROANE. ASTEPT CLARIFICARI. |
Nu vad care e problema cu topicul meu eu l-am lansat sa vad care este parerea unor oameni despre cele doua masini, nici in alte topicuri nu exista termenii de comparatie. :twisted: 8)
|
1 Attachment(s)
specificatiile tehnice pt mercedes cls65:
Engine Type sohc twin-turbo V12 Powertrain Layout front engine/rwd Displacement, cc 5980 Power(DIN) 612 Torque, lb-ft 738 0-100 km/h 4.5 sec Top Speed, 250 km/h |
1 Attachment(s)
specificatii tehnice bmw m5:
Type V-10 in 90° DOHC 40 valves total 4 valves per cylinder Displacement 4999 cc Max. output 507 CP (372.9 kW)@7750 rpm Max. torque 520.0 Nm@6100 rpm Specific torque 104.02 Nm/litre 0-100km/h 4.70s Top speed 250 km/h Fuel Consumption 22.7/10.2/14.8 l/100km urban/extra-urban/combined |
Oricum mi se pare ca nu e facuta prea ok comparatia. mi se pare mie sau cls e in aceeasi clasa cu seria 3? seria 5 e in clasa cu e-classe
|
cls este o clasa noua pt cei care nu stiu!!! si comparatia este destul de ok testul asta fiind si aici facut intro revista test&tuning in care cls este putin mai rapid pana la 160....
|
cum sa fie ma cls in clasa cu seria 3 :evil: ?
cls este un COUPE-BERLINA daca putem sa-i spunem asa....cum a spus si cata este o noua clasa..poate undeva intre E si S cel putin la dimensiuni acolo e... tot l CLS raman..noul design de la bmw e \"rece\"...nu da bine( SI DA...de INTERIOR vbesc |
CLS e mult mai misto si fuge mai tare , mai ales din mers unde turbo nu are ce discuta cu normal aspirat :)...parerea mea
|
4 Attachment(s)
prefer CLS'ul ... are cate ceva din alura unui CL combinata cu eleganta unui S Classe si agresivitatea unui SL :lol:
cat despre M5.. O masina draguta.. :lol: :lol: :lol: :lol: uitati cateva poze cu CLS... |
da pt d-zeu nu puteau sa lustruiasca si ei lemnul de pe bord:( :evil: sterge mult din imaginea de masina luxoasa..parca-i o bucata de lemn data cu baitz si neslefuita :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning