![]() |
pareri suspensie sport
salutare...am si eu o rugaminte..sunt in cautare de o suspensie sport pentru un golf 4 si as vrea niste pareri intre ce producator sa aleg...jom,raceland,ta-tehnix...nu vreau sa fie foarte dura deoarece e masina de zi cu zi si vreau sa achizitionez neaparat reglabila..va multumesc
|
Re: pareri suspensie sport
eu cel putin nu recomand suspensie sport pt romania...iti faci praf directia si multe altele..sunt si stock mai dure daca vrei duritate mai mare...
|
eu vreau sa fie lasata nu neaparat duritate....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu...tocmai de aia si vreau reglabila...sa pot sa o si ridic...nu e prima masina cu suspensie...dar nu stiu ce sa aleg...:D
|
eu am avut fk,kw,H&r si momentan am raceland
ce pot sa zic ca fk sunt mai moi dar se duc repede(si chiar am avut grija)mai moi ma refer in sensul ca de ex H&r ii o suspensie de calitate extra dar sunt tari ca draq poti avea incredere in ele ca nu te lasa curand si se poate lasa masina jos pana in draci sigur nu freaca facand balans si etc kw ii o varianta foarte ok(a fost pe un vento)si pot sa zic ca ii aprox 40% mai rigida ca originala...daca mergi cu atentie si etc chiar nu ii deranjant momentan am raceland,iar o suspensie foarte buna in privinta pretului si pentru cei care vor pentru aspect masina ceva mai joasa dar nu curse,extra low si etc dar nu o sa mai gasesti,ca nu se mai fac ca sfat eu zic ca merg pe Kw...desi sunt ceva mai scumpe de ce ai amintit tu sau ai varianta TA...dar din auzite(nu pot sa zic sigur)sunt cam lemn |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning