![]() |
numai poze!cu voi !
acest thread a fost deschis NUMAI pentru poze cu voi si cu comunitatea din ploiesti de la deplasari, enevimente , intalniri si fara alte comentarii!!!!!! (eventual si filmulete cu voi dar de buna calitate)
|
Re: numai poze!cu voi !
Cum adica cu voi?
Tu nu faci parte din Comunitate? Tu nu faci parte din Club? Baaa..., ia spala tu masina ca in weekend poate itzi trantim o galerie foto si niste filmuletze... Le meritzi... ;) |
nuj la ce a masi deskis topicu asta!?!?!? nu e deja poze cu noi de album....vorba lu kraven facem hi5 aici ce dreaq...
|
celalalt topic a inceput s-o ia razna...vreau un topic numai cu poze cu NOI (k sa nu mai zica donu k m-am exclus din comunitate) nu si alte comentarii sau poze luat dupa net...doar poze d la intalniri si alte evenimente la care am participat
|
topicul asta nu isi are rostul! daca vroiai poze mai multe cautai la diverse poze/filme sau ne cereai pe mess ;)
|
u chiar nu ai ce face mizuno....??...faci topicuri asha k te plictiseshti`...pm...pentru ce zici u k ai fakut topicu` asta avem pe forum...si diverse poze/filme, si poze de album..pm...
|
haideti mah inkideti topicu si gata......
|
hai las-o balta...
|
mey mizuno.....si io m-am invatat minte...nu te supara!!!!! si eu am deskis topicuri din astea aiurea ,da' am realizat k asta e un forum nu ZOO....si trebuie respectat dak vrei sa facem ceva constructiv!!!!! ;-)
|
ceva constructiv inseamna sa ramai p topic...nu sa pui la diverse poze si filme alte comentarii si poze p care le gasesti p net...dar vad k nu s poate...
|
topicu` se numeshte diverse poze/filme...poti sa pui poze si filme de unde vrea mushciu tau`...treci pe diverse discutii pls
|
auzi mizuno , nu te mai umfla atat in pene ca ai facut si tu un colaj , daca nu faceam eu cu tng-u filmuletul ala cu comunitatea nu mai facea nimeni nici un filmulet ;)
macar daca il faceai si tu klumea , ai pus poze cu masini de pe net ,ai pus pozele alea cu koltzu cand erau la metro ,chiar daca nu avea ce cauta acolo ;) daca vroiai cu adevarat sa faci ceva frumos , te uitai prin tot topicul ne intrebai pe noi si asha mai departe... TNG: edited |
eu zic ca-l luati prea dur... sincer acum el a vrut sa faca ceva placut ochiului... ce-i asta? de ce il criticati atat? offff
|
recunosc ca mi-a placut filmul ;) dar nu sa mai faca de parca era cine stie ce treaba de facut ;)
digei egei - te cunosc ? |
shantzu ! te rog frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning