![]() |
e30 3.5 avariat spate
8 Attachment(s)
vand e 30 3.5 avariat spate proprietar fiscal la zi 1.8 acte
motor 3.5 impecabil functioneaza absolut tot multe elemente noi blocant geamuri el m tech 1 complet scaune recaro orig sedan faruri hella proiectoare noi zkv discuri fata spate noi ate power plus etc. pretz 1600 e. |
Re: e30 3.5 avariat spate
La cat costa o reparatie _adevarata_ pentru ce-i acolo...se face o scumpete de urs.
Pacat de ea. |
Nu e de reparat e de mutat de pe ea tot. bafta
|
eu unul nas da atatia bani pe asa masina cu bani astia imi iau e 36 ,asta mai mult de 1000e nu valoreaza
|
1000 e au costat franele evacuarea si proiectoarele noi nu mai zic motorul blokant cu montaj sa mearga totul perfect. rog cei care nu cunosc etapele modificarii unei masini si mai ales cei care compara e30 cu alte generatii sa se abtina de la comentarii.
|
Quote:
1. cauti masina ,,buna'' si ieftina ---> E36 (wrong!) 2. potrivit punctului 1., o masina ,,ieftina'' consuma putin, ceea ce nu e cazul acestui e30 3. nu e pt oricine un e30! P.S. pacat de masina, chiar era o bijuterie! |
Quote:
|
Quote:
|
Depinde ce inseamna pt tine termenii "impecabil" si "tzipla". De aceea toti avem e36 "impecabile" la 2000 de euro.
|
Quote:
eu stiu minim 10 masini "tzipla" E36 de 2000 de euro care au fost deslipite dupa copaci, iar multe masini ti se par supraevaluate pentru ca oamenii respectivi stiu ce bani au bagat in misini si nu lasa la pret pentru samsari. Asa ca in momentul in care cumperi un E36 de germania sa fie cat mai intreg, il inmatriculezi si il faci tipla sigur nu ajungi pe la 2000, eventual te opresti pe la 4000 sau 5000 de auro. Eu am un E30 si am trecut cu mult peste suma de 5000 de euro si este departe de a fii tipla. toti romanii se pricep la masini, politica si fotbal. Bafta multa cu masina si lasa oamenilor care vorbesc aiurea incearca sa le dai peste nas, nu de alta dar asa este invatat romanul, daca nu este plesnit nu se opreste din vorbit aiurea. |
cu ce jante se vinde masina ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In cazul in care te apuci de dezmembrat ma intereseaza farurile!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning