![]() |
Inchidere centralizata Celica 2001
Ieri am patit urmatoarea chestie. Ieri cand am vrut sa deschid masina din cheie sa plec de la serviciu nu a mai mers.
Am incercat si butonul de deschidere si inchidere in repetate randuri. (ledul de pe cheie se aprindea mereu cand apasam butoanele) Am deschis masina cu cheia mecanic din butuc si am actionat butonul de inchidere usi de pe consola masini (care inchidea si deschidea corect toate usile) Aparent doar din cheie nu mai functioneaza. Sa fie bateria cheii ? Daca era bateria moarta nu se mai aprindea ledul, corect? Citisem despre o resincronizare a cheii. Stie cineva pentru Toyota care este procedura? Multumesc. P.S: (fiecare producator auto are alta procedura de sincronizare) |
Re: Inchidere centralizata Celica 2001
Aceiasi problema o am si eu de ceva timp ...
|
Quote:
|
[QUOTE=Santon;5090907]Si nu-mi spune ca ai schimbat bateria de le cheie si tot la fel ?![/QUOT
Nu am apucat sa vad ce are si intre timpm-am obisnuit sa deschid cu cheia..:)) |
[QUOTE=FLORIN_TM;5091400]
Quote:
|
:))))))) Asta e o veste buna. O sa schimb in weekend bateria si te anunt.[/QUOTE]
:)))ooooo bun ...sper sa fie bateria |
[QUOTE=FLORIN_TM;5092717]:))))))) Asta e o veste buna. O sa schimb in weekend bateria si te anunt.
ai rezolvat? |
1 Attachment(s)
Daaa. Am schimbat preventiv bateria din cheie dar nu era de acolo problema. Mi-am dat seama ca e din alta parte cand am observat ca mi-au picat niste chestii electrice in plus la masina. (ex: semnalizarea acustica de faruri aprinse cu portiera deschisa si faptul ca nu mai mergea iluminatul plafonierei cand deschideam portiera)
Drept urmare... am descoperit o siguranta de 7.5amp arsa in cutia de sigurante din interiorul masinii. Cu asta schimbata am rezolvat toate problemele. Siguranta am aflat ca este una foarte rara... cum nu am gasit pe nicaieri. Ii multumesc domnului KSTu de pe forum pentru siguranta donata . |
Quote:
|
Quote:
Pai nu e greu deloc de rezolvat. Cauti sa vezi daca ai siguranta respectiva arsa si daca intr-adevar este arsa, la dealer/service Toyota e circa 5-6 ron bucata. Mai mult,in cutia de sigurante din compartimentul motor exista o siguranta de rezerva identica cu asta responsabila pentru inchiderea centralizata etc... Verifica daca mai ai rezerva acolo. Eu n-o mai aveam. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning