Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IL 03 YZC (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/325892-03-yzc.html)

MihaiAdrianToader 02-07-12 23:27

IL 03 YZC

5 Attachment(s)
dupa multe view-uri pe acest forum si la daciile voastre,m-am gandit sa va arat si mijlocul meu de transport si niste planuri pentru viitorul ei.

bandera 02-07-12 23:35

Re: IL 03 YZC

draguta dacia, laso cat mai clean, renunta la scrisul din spate si fai lampile cu sprayu sau pune bn folia pe ele.. ai toba finala?

MihaiAdrianToader 02-07-12 23:38

2 Attachment(s)
aceasta masina a intrat in posesia mea cu un an in urma si de atunci ma deserveste cu loialitate.
din nefericiri rugina a inceput sa isi faca de cap,dar asta este pe lista de prioritati in vara asta.
o sa pun si niste poze cu ea atunci cand am achizitionat-o.

MihaiAdrianToader 02-07-12 23:40

ms,tocmai pt mai multe sfaturi si impresii am facut acest topic,pt ca nu vreau sa fac totul de capul meu.
este o toba "home made",facuta de mine dintr-o toba finala de fiat ritmo. nu este foarte zgomotoasa,dar se aude bine.

bandera 02-07-12 23:43

Quote:

Originally Posted by MihaiAdrianToader (Post 5088038)
aceasta masina a intrat in posesia mea cu un an in urma si de atunci ma deserveste cu loialitate.
din nefericiri rugina a inceput sa isi faca de cap,dar asta este pe lista de prioritati in vara asta.
o sa pun si niste poze cu ea atunci cand am achizitionat-o.

dak o vezi pe a mea cazi in cap ce de rugina are si cum e vai mama ei:))) tre sa ma apuc serios de ia..

MihaiAdrianToader 02-07-12 23:49

folia de pe lampi a fost pusa mai bn,dar am desfacut lampile de vreo cateva ori si s-a deteriorat. oricum o sa dispara,vreau sa imi pun rosie,sau modificate lampile,sa vad ce imi mai trece prin minte.
ea are garaj acasa,dar nu prea sta inauntru,ca fac naveta cu ea la bucuresti la facultate,naveta insemnand ca vin lunea si plec vinerea,si iarna trecuta si-a lasat amprenta,dar mai am putin si iau vacanta,o sa am timp sa ma ocup mai mult de ea.

bandera 02-07-12 23:59

bine ca e oke la mecanica, eu la uno consuma in draci era carbu varza de jeg si dereglat maxim.. consuma 12, acum sa va dupa ce il montez cat consuma

MihaiAdrianToader 03-07-12 00:03

sunt pe gpl,pt consum nu prea imi fac griji,8-9% consum mediu,este putin cam mult dar este destul de agitata masina la consumu asta.

MihaiAdrianToader 03-07-12 00:08

si cu mecanica,in weekend o sa ii schimb pivotii pe dreapta,i-am cumparat dar "no time",iar motoru e ok,in octombrie i-am schimbat cilindrii,pistoane,segmenti,cuzineti,si de atunci aduna kilometri ca nebuna,fara nici-o problema.

vladNBN 03-07-12 02:26

ar da bine cu jantele albe. in rest... pastreaz-o cat mai clean.. si nu lasa rugina sa isi faca de cap..multa bafta in continuare!

MihaiAdrianToader 03-07-12 03:13

1 Attachment(s)
ele sunt negru cu verde dar nu prea se vede in primele poze.
nu stiu daca mi-ar place albe,as vrea niste negru pe ea.

vladNBN 03-07-12 03:17

dadea mai bine un verde mai aprins..totusi nu cred ca ai altceva verde cu care sa "asortezi"..
poti incerca la fel..combinatia negru-alb in loc de negru-verde..parerea mea :)..

MihaiAdrianToader 03-07-12 03:19

niste plasticuri din interior sunt verzi,nu am poze,dar o sa fac.
ma gandeam la alte jante,nicidecum la alta vopsea,dar cu timpul sper sa se rezolve.

vladNBN 03-07-12 03:54

pai ma gandeam asa..sa iesi ieftin..cu 1-2 spray-uri albe..ca decat sa bagi acuma 400-500 roni in hante..mai bine bagi in mecanica..sau faci altceva pe la ea..

cateva lucruri care cred eu ca ar face masina sa arate mult mai bine la exterior: o revopsesti, barile le vopsesti negru lucios (cea de pe spate am vazut ca este sparta..deci aia trebuie schimbata). o folie pe geamuri..jantele si ele vopsite..si va arata mai bine..

valy1233 03-07-12 08:50

vad ca ai stalpii negri,de ce nu faci si ramele geamurilor...sa fie o continuitate...
si..baga flexu'n arcuri :evil:

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning