![]() |
Intalnire la Piatra Neamt pe 18 Februarie 2007
|
Re: Intalnire la Piatra Neamt pe 18 Februarie 2007
Quote:
|
Quote:
cei care au mai participat la intalniri..stiu despre ce vorbesc.. au mai fost intalniri deosebite in care ,...kiar dak s-a consumat conbustibil.. s-au realizat legaturi.. si nu s-a pierdut vremea pe coclauri.. noi vrem sa fim uniti.. sa formam intr-adevar o comunitate !! si din aceasta comunitate vor face parte doar cei care vor veni la intalniri !! in momentul in care se vor organiza evenimente.. de genul... curse legale.. sau altfel de concursuri cu premii..atunci vor fi privilegiati cei care fac parte din comunitate.. deci..sper sa se anunte cei care vor veni la piatra..in timp scurt..adik pana sapt care vine.. pentru ca avem nevoie de un nr aproximativ de oameni.. sa stim ce rezervam.. numai bine.. |
wtf.. :D ????? ce-ai facut omule? ai copiat de la mine?? mi-era cunoscut scrisul ala :lol:
vezi ce scrii... salut :twisted: |
Quote:
|
:))) ma mir cum de.. ti-a placut..
sincer sa fiu nu l-am formulat.. l-am spus pe bune.. tot ce mi-a trcut prin minte am scris.. cum fac de obicei .. nu stau un secol sa ma gandesc ce sa spun numai sa fie bine,... de multe ori spontaneitatea si sinceritatea dau clasa multor formulari filosofice si ....gandite cu mult inainte ;) ai noroc k te cunosc :twisted: k altfel te ardeam :D k mi-ai copiat speech-ul :lol: ne vedem curand... numai bine/./ |
Quote:
|
Quote:
oricum ms de invitatie.. ne vedem acolo .. clar :D bafta |
frate..... cica eu sunt primul care raspunde aici? nu..... count on me ;)
|
pai eu am rasp in cealalta parte...dar repetitia e mama....asa ca Onestiul va avea cel putin un reprezentant....Marius?
|
Quote:
|
pe colegul de camera deja l-am convins.
|
cei care sunt din onesti...banuiesc k trec prin bacau..si se intalnesc acolo cu baietii.. nu?
iar bacaul sper k vine prin roman.. sau cum? hai sa facem o treaba.. sa ne intalnim in roman.. IASI + BT + SV ... + BC :D sa facem o coloana .. mare :D va bagati? k sa stiu ce organizez aici... bafta |
Pai asa cred ca va fi. Ramane de vazut unde se intalneste Onestiul cu Bacaul. Cel mai bine cred ca ar fi in parcare la Stadionul Municipal. Ramane de stabilit ora...
|
faceti si voi in asa fel incat dak vreti sa ne vedem la roman..k sa mergem linistiti in coloana.. sa comunicati si cu noi...
spun din start... VREM SA MERGEM IN COLOANA !!!! calm...incet..eventual cu avarii puse.. p[entru frumusete.. poze filme..etc.. nu ne grabim nicaieri/// dak vreti sa mergeti tare.. o luati inainte..sau ne ajungeti din urma.. nu ne suparam.. dar dak mergeti cu noi.. pastrati legaturile de bun simt.. oricum stim si noi ce masini aveti..si voi ce masini avem noi..si tot asa.. deci nu avem nevoie de figuri si impresii ... va salut..si astept... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning