![]() |
Cumpar stopuri urs
As dori si eu sa cumpar 2 stopuri pt e30 pana in '87 (stopuri inguste)exact ca cele din poze(pe rosu adica).Daca are cineva rog sa posteze aici si sa spuna si pret pt ele.Salut
|
Re: Cumpar stopuri urs
2 Attachment(s)
Asa as vrea sa fie stopurile.
|
Pai alea sunt stopuri late...te referi la stopuri inguste dar avand culoarea din imagine?
|
Ai dreptate prima poza e cu stopuri late...Vreau la fel ca cele din a 2a poza,alea sunt inguste.Si culoare exact la fel vreau.deci cine are...sa zica aici:D Bafta.Salut
|
alea sunt niste stopuri vopsite cu spreyul :)
|
:))Serios...??:)) Pai spune-mi si mie ce sparay sa iau sa iasa asa:))serios vb daca zici ca e asa.Spune-mi ce spray sa iau si cum sa le vopsesc...adica prin interior sau prin exterior?Da un pm cu id de mess daca poti sa imi explici mai bine daca esti in tema:D Te salut
|
spray special pt stopuri, culoarea ti-o alegi tu (verde, negru, alb, albastru, rosu, etc)
|
Ms si tie bemu.Azi mi-am luat spary rosu, sper zilele viitoare sa le vopsesc.Salut all.
|
Quote:
Se vopsesc pe interior sau pe exterior?:rolleyes2 |
Inca nu le-am vopsit...:( Din cate am inteles se vopsesc pe exterior...Acum sper sa fie asa.Si ma gandesc ca oricum prin interior nu prea ar merge pt ca nu prinde vopseaua bine pe o suprafata ne-smilgheruita,iar pe interior nu prea ai cum sa le smilgheruiesti.O sa pun poze dupa ce le vopsesc:)Salut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning