![]() |
nfs-ul face victime!!!
pe hi5 la grupul tuning romania a deschis cine un topic in care spunea urmatoarele "masina mea e opel calibra ( 2 bucati) <br>pe cea neagra vreau sa o fac pana la 4 tuning <br>mi-am luat jenti, faruri angel eyes, sistem clarion 958, evacuare borla, eleron carbon. <br>ce ma sfatuiti sa mai pun pe ea? " parerea mea este ca l-a deschis la misto...daca are ce zice el pe ea...numai pe hi5 nu cerea sfaturi... dar uite ca s-a gasit "tunerul NFS" care a dat un alt+tab la Carbon (pt ca a fost deranjat de notificarea primita) si a inceput sa dea sfaturi... citez "Incearca sai pui o turbina de la HKS sau Injen o t70 dak e benzina, neoane interior-exterior, cip tunning, am auzit k ridica puterea la Calibra cu mult un cip (preferabil GReedy), incearca nijte arcuri de la K&N sau Koni si suspensii sport, sa vezi ce bine e dupaia la viraj, poate o chiuloasa mai mare plm nuj cum a faqt unu la o Supra de 2mm :))....cam aja...estetic punei nijte scaune din piele alba (cre k mere q orice culoare a masinii), schimbator, pedale frana de mana de la momo, poate chiar si volanul...si dak vrei jmeckerie tot la motor punei un butoiash de NX de vreo 5 litri sa vezi dupaia NFS...:))...mult succes cu majina...aja ji un body kit jmecker, nu spoilere si praguri, incearca sa latesti si caroseria...jtiu k te duce mult, da ai zis k vrei sa o faci de 4tunning... "
deh...daca vreti sa o faceti de 4tuning...apelati la acest maharajah al Nfs-ului... ;) |
Re: nfs-ul face victime!!!
da-mi link
|
domnul este servit :D http://www.hi5.com/friend/group/disp...roupId=1409310
|
nush c sa zic , posibil sa fie tzeapa sau pate k nu , vad k sunt pozele luate de pe 4tuning , nu il cunoaste nimeni k sa confirme treaba ???
|
16 ani are ala :)))))
|
eeee...mare...pacat ca nu se poate abtine...cand eram de 15-16-17 ani...imi era si rusine sa ii spun omului ca e misto masina...da sa ma mai bag aiurea in seama sa mai spun si cine stie ce bazaconii...
|
:lol: Pe asta la facut maicasa in vrun shop de tuning.Uite unde era marele expert
|
http://www.hi5.com/friend/profile/di...19140791&pic=4 Hai ca mi-a lasat si mie domnul un comment,vedeti ultimul. E si psiholog,stie mai bine ce mi se potriveste!!:-p
|
Quote:
|
Dragut comment-ul!!:))Nu e a mea masina,dar daca imi iau una promit ca asa o sa fac.
|
=)))))))) nu ca e criminal!!!!=))))
|
Tare comentariul ala ... "L-a facut ma-sa in ceva magazin de tuning" =)) =)) =)) ...
Penal rau de tot :D Uite unde era omul din umbra Ferrari :lol: |
Am ras la topicul asta de am facut febra musculara :lol:. Iar faza cu Matza e si mai dura :lol:
|
vreau si yo o masina daia
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning