![]() |
MITSUOKA OROCHI
4 Attachment(s)
WOW STYLE ! O supermasina care se integreaza foarte usor in familia din care mai fac parte Pagani Zonda, Bugatti Veyron, Koenigsegg CC, McLaren F1, Chrysler Four-Twelve, Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Porsche Carrera GT, Lamborghini Murcielago, Saleen S7.
Date tehnice: Motor: V6 - 3.244 cmc Putere: 225 CP Cuplu: 310 Mn Tractiune spate Cutie de viteze: automata, 5 trepte Frane fata/spate: discuri/discuri Acceleratie: 0-100 km 6 secunde Viteza maxima: 250km/h L/l/h: 5025/1895/1438 (mm) Ampatament: 3064 mm PRET: 60 000 euro. |
pfuuu..da urata mai e saraca...roti de ***...iar bordu ala nu e japonez nici in 1000 de ani...cred ca e de alfa
|
super misto :shock: :shock: nu e concept?
|
dar totusi cum concureaza cu ferrari enzo sau mercedes slr sau saleen doar cu aspectu? pt ca nu e cine stie ce la performante : Acceleratie: 0-100 km 6 secunde si 225cp totusi un pret foarte acceptabil 60000 euro
|
Re:
Quote:
|
...si chiar si de la un S2000...mi se pare doar o \"tentativa\" de masina supersport, sincer...si nici nu-i prea frumoasa... :(
|
La aspect concureaza cu marcile respective. La performante, producatorul a zis ca se vrea a fi un concurent al Hondei NSX. E normal ca nu ai cum sa concurezi cu Saleen S7 care scoate 2.9 s de la 0-100 km/h. Este un concept foarte reusit totusi. Pret bun, aspect agresiv, (de sarpe) performante destul de bune. Cei care au urmarit post-urile mele pana acum stiu ca eu pun mare pret pe aspectul masinii inaintea performantei.
|
ce bot are! grila imi inspira buze de ..... :lol:
|
arata f misto la exterior.. interiorul insa.. lasa de dorit... nu m-ar deranja asa o masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning