![]() |
Vand Golf 2
Masina este din 1986, benzina + GPL, are motorul schimbat in toamna (1600), amortizoare pe gaz (in garantie), anvelope de iarna noi, trapa...
Necesita mici reparatii de tinichigerie! Pret 2000 E fix, urgent Telefon 0722.26.96.77 P.S. Nu-mi cereti poze ca nu am cum sa le descarc!! |
Re: Vand Golf 2
masina merge bine.. numai ca am nevoie de bani :(
|
1800E - ultimul (da ultimul) pret!!
|
Quote:
gazul este omologat? defineste "mici reparatii" si cum de nu poti sa faci o poza digitala in 2007 ? |
Poza digitala nu are cum sa fie postata ;) .. mi-am luat alta masina si acum sta in fata blocului.
Motorul va fi trecut in carte cat de curand - da presupun ca stii ca nu este o problema cu omologarea unui motor, nu? Masina a fost 1,8 16V, iar acum are 1,6 ... deci se poate omologa foarte usor. Gazul este omologat! mici reparatii = pe partea drapta, de cand am luat masina, a fost atinsa de vechiul proprietar (are o infundatura cam de 2-3 cm latime). Tabla nu este perforata de rugina in niciun loc, deci se face foarte usor si repede si nu o sa se cunoasca ceva! |
dupa cate stiu eu in noua legislatie nu se poate omologa un alt motor decat cu combustibilul si cilindreea la fel ca cel original
|
ba se poate si cu o capacitate mai mare dar se va numi "omologare artizanala" si costa cam de 5 ori mai mult decat o omologare normala / oarecare. la mine nu e cazul ca masina a avut o capacitate mult mai mare inainte (la nastere ;) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning