![]() |
sal
salut baieti sant nou pe aici va deranjez cu o intrebare am luat de curand dohc din 2003 foarte mutumit de el dar mi se pare ca se aud axele cu came cam tare ce tre sa fac ... ica ceva vreau sa ii pun gpl de dacie merge:rolleyes2:rolleyes2
|
Re: sal
ala e sunetu specific , iar gpl de dacie nu merge pe cielo!
|
Incercati, va rog, sa puneti niste titluri care sa prezinte problema voastra, nu "Sal".
Multumesc. |
Deci a m revenit am montat gpl pe cielo dhoc si merge belea consum mic ac merge incntinuu deci concluzie nu este adevarat ca nu merge GPL DE DACIE PE CIELO
|
Nu cred ca a mers GPL de dacie fara nici o schibare deoarece dacia e pe CARBURATOR , normal ca butelia se potriveste .
|
Quote:
|
asta asa este ca na specificat ce dacie 90% din ele au Carburator :)
|
Se vede ca nu le abeti cu mecanica inst de gpl era pentr carburatie si mu i.am facut nicio modificare merge asa cum a facuto fabrica
|
Si cu injectoarele de benzina ce ai facut (asta fiindca ai spus: "fara nici o modificare") ? Daca masina este din 2003, banuiesc ca este Euro2. Daca vei saraci mult amestecul - si o vei face ca sa ai un consum meschin - = adio sonda Lambda si bineinteles, adio functionare corecta pe benzina urmata de adio catalizator. ITP se va lua numai cu spaga. Daca datele afirmate sunt eronate si este vorba despre o masina noneuro ramane valabila numai prima problema.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning