![]() |
Bora tdi
5 Attachment(s)
salutare pe aici... din nou!
poate unii ma stiti, poate altii nu, asa ca in cele din urma m-am hotarat sa-mi prezint noua achizitie, cu toate ca nu mai voiam sa-i mai fac topic... pt ca au inceput sa-mi placa "dricurile" si avand inainte un alt dric, un golf mk3 1.9 GTD, m-am gandit sa cresc putin pt niste dotari, dar tot dric luandu-mi :oops: iar golful avandu-l si pe el :oops: deci... e vorba de o bora variant din 2ooo, 1.9 TDI de 116cp si 6trepte, avand dupa ea cateva dotari micute: trapa electrica, volan 3spite, clima, scaune "sport" incalzite, 4geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare, spalator faruri, abs, asr si cred ca atat ... :idea: planurile sunt mari si pt ea, dar deocamdata sunt cu bugetul la pamant, dar dupa ce o inscriu sper sa fac rost de noi fonduri :twisted: |
Re: Bora tdi
Frumoasa Bora, sa ai noroc de ea si sa o faci la fel de frumoasa ca si Golfu.
|
Arata foarte bine masina , sa ai noroc cu ea :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sunt modulare modelul tau de jante nu? Sa o stapanesti sanatos si sa o faci cel putin la fel de frumoasa ca mk3-iul. Bafta :)
|
Quote:
Quote:
|
e normal sa nu iti placa,sunt pe 16 sunt inguste si bagate inauntru si lipseste si low-ul :)
|
1 Attachment(s)
succes cu masina..cata-i niste jante potrivite si 2-3 cm mai jos...ar sta bine jantele mele asa-i? :D
|
Quote:
|
nu ma..eu te astept sa le iei...sunt in siguranta si gata de pus pe sus pe dric :lol:
|
Quote:
|
imi plac ff mult modelu de jante :) daca nu te dernajez. poti sami spui cat ai dat pe ele?
Masina este f frumoasa :) |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning