![]() |
VW Polo 6n2 1.4 MPI
Buna , sunt nou pe forum tocmai am achizitionat un VW Polo din anul 2000 inca nu am poze dar voi reveni si cu poze si astept sfaturi de la voi. Multumesc:-)
|
Re: VW Polo 6n2 1.4 MPI
3 Attachment(s)
Buna , am revenit cu ceva poze acum astept sfaturi de la voi multumesc:D
|
Salut, arata bine mamaruta. Pune-i o suspensie sport, niste jante, vopseste-i bandourile in culoarea masini si va fi schimbat radical.
|
Sa o stapanesti sanatos. Ceva planuri de viitor?
|
Multumesc !! Planuri de viitor am cu ea dar deocamdata ma voi limita la bandouri vopsite in culoarea masinii , ceva jenti pe 14 sau 15 ( cum recomandati?) folii geamuri spate si luneta si o grila fara semn si normal ceva muzica .... prioritar imi este acum schimbarea distributiei si inmatricularea
|
apropo Mirel primu lucru achizitionat pentru masina a fost un odorizant din Iulius cu Universitatea Cluj asa sa destind atmosfera:))
|
Quote:
|
arata bine masina bafta cu ea si cati mai multi km fara incidente
|
Multumesc ! in cel mai scurt timp voi incepe cu mici modificari la ea va voi tine la curent si sa ma mai sfatuiti ca e bine sa ai de unde alege idei :D
|
Frumoasa,sa o stapanesti sanatos,cum au zis si colegii poti incepe cu niste jante,bandourile facute in culoarea masinii,foli fumuri xenoane sau faruri angeleyes :)
|
cat mai OEM, suspensie reglabila,ceva jante cu buza(recomand pe 14) in rest curata.sa ai noroc de ea:D
|
salut am revenit cu niste intrebari .... cum se vopsesc bandourile daca mi-ar putea explica cineva mai detaliat as ramane recunoscator , si daca ar arata mai bine cu folii pe luneta si geamurile din spate sau fara? mersi:D
|
Quote:
|
hmm nu sti un pret aproximativ cat m-ar costa?
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2025 4Tuning