Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/337-bucuresti.html)
-   -   Subaru STI (https://forum.4tuning.ro/337-bucuresti/32498-subaru-sti.html)

Horhe_STI 04-02-07 21:24

Subaru STI '07

3 Attachment(s)
STI stock inca nou
Planuri de viitor : prea multe :)

LKS 04-02-07 23:30

Re: Subaru STI

bine ai venit in club ... ai grija de masina si de tine ..si la cat mai multe victorii !

salut !

blondu_glf 2 04-02-07 23:43

felicitari pt intrarea in club si te asteptam cat mai des alaturi de noi....pe la legale sau in weeckend la munte:wink:

mikafly 05-02-07 08:24

Fuarte tare....imi place masinutza ta......felicitari pt aderare...nu in UE.
Ai grija cu scuterul...ca are obiceiul si tranteste...INca o data bine ai venit!!!

Horhe_STI 05-02-07 08:40

Multumesc la toata lumea :)
Ce scuter mika??? :D

mikafly 05-02-07 09:16

Motocicleta mai....are in adn.....tranteste de fel....

Horhe_STI 05-02-07 09:29

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 731952)
Motocicleta mai....are in adn.....tranteste de fel....

Tocma' povesteam ce mi se intampla mie cand o tai pe motor !!! Pe la 180-200 la ora brusc incepe un film in fatza ochilor mei referitor la o posibila cadere de la viteza aia...si vad tot...piele jupuita, os ras pe asfalt etc...si in acel moment mi se duce mana in jos...:) si incetinesc

Pastiluta 05-02-07 09:37

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

Paul 05-02-07 10:04

Bine ai venit in club! f tare masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.

p.s. misto scuteru` :lol:

Bafta!

mikafly 05-02-07 13:45

"Tocma' povesteam ce mi se intampla mie cand o tai pe motor !!! Pe la 180-200 la ora brusc incepe un film in fatza ochilor mei referitor la o posibila cadere de la viteza aia...si vad tot...piele jupuita, os ras pe asfalt etc...si in acel moment mi se duce mana in jos... si incetinesc"

Nasol cu motocicleta.....din proprie experientza....am cazut ,nu aveam mai mult de 60....m-am cojit ca o banana.A fost groaznic de grea recuperarea.
Daca filmul iti incepe pe la 200...e cam tarziu...mult prea tarziu..nu se mai lasa cu piele jiupuita.....se lasa cu pardesiu de scanduri.Doamne fereste.
Mare atentie!

Horhe_STI 05-02-07 14:09

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 732464)
"Tocma' povesteam ce mi se intampla mie cand o tai pe motor !!! Pe la 180-200 la ora brusc incepe un film in fatza ochilor mei referitor la o posibila cadere de la viteza aia...si vad tot...piele jupuita, os ras pe asfalt etc...si in acel moment mi se duce mana in jos... si incetinesc"

Nasol cu motocicleta.....din proprie experientza....am cazut ,nu aveam mai mult de 60....m-am cojit ca o banana.A fost groaznic de grea recuperarea.
Daca filmul iti incepe pe la 200...e cam tarziu...mult prea tarziu..nu se mai lasa cu piele jiupuita.....se lasa cu pardesiu de scanduri.Doamne fereste.
Mare atentie!

Ok...filmul incepe pe la 200 pe autostrada in oras pe la 60 :)
Dar ca sa lamuresc mai clar ce am vrut sa zic...filmul acela pe care il vad este unul virtual...un fel de film conceput de creierul meu ca metoda de auto-prezervare :D

Pana acuma cazaturile au fost 2 si datorate cainilor... :D Fara mari nenorociri

Paul 05-02-07 14:15

mai usor, puii mei deja ma sperii, o sa am cosmaruri, eu care nici nu prea am fost cu "bitzicla" =))

Horhe_STI 05-02-07 14:17

Quote:

Originally Posted by Paul-VR6 (Post 732528)
mai usor, puii mei deja ma sperii, o sa am cosmaruri, eu care nici nu prea am fost cu "bitzicla" =))

Ha!!!
tre' sa te hotarasti daca e scooter, bitzicla, sau scutobitzicla cu motor de frigider :)

Paul 05-02-07 14:22

Oricare ar fi, da-o incolo :lol: numai cand ma gandesc la piele jupuita, os ras pe asfalt etc. ma trece un fior :lol:

p.s te asteptam pe la munte ;))

Horhe_STI 05-02-07 14:57

Quote:

Originally Posted by Paul-VR6 (Post 732546)
Oricare ar fi, da`o incolo :lol: numa` cand ma gandesc la piele jupuita, os ras pe asfalt etc. ma trece un fior, zbrrrr :/ "si in acel moment mi se duce mana in jos" si intru pe alt thread :lol:

p.s te asteptam pe la munte ;))

PS PS da' la munte unde? :)

All times are GMT +2. The time now is 08:25.

- Copyright 2025 4Tuning