![]() |
Subaru STI '07
3 Attachment(s)
STI stock inca nou
Planuri de viitor : prea multe :) |
Re: Subaru STI
bine ai venit in club ... ai grija de masina si de tine ..si la cat mai multe victorii !
salut ! |
felicitari pt intrarea in club si te asteptam cat mai des alaturi de noi....pe la legale sau in weeckend la munte:wink:
|
Fuarte tare....imi place masinutza ta......felicitari pt aderare...nu in UE.
Ai grija cu scuterul...ca are obiceiul si tranteste...INca o data bine ai venit!!! |
Multumesc la toata lumea :)
Ce scuter mika??? :D |
Motocicleta mai....are in adn.....tranteste de fel....
|
Quote:
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
|
Bine ai venit in club! f tare masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.
p.s. misto scuteru` :lol: Bafta! |
"Tocma' povesteam ce mi se intampla mie cand o tai pe motor !!! Pe la 180-200 la ora brusc incepe un film in fatza ochilor mei referitor la o posibila cadere de la viteza aia...si vad tot...piele jupuita, os ras pe asfalt etc...si in acel moment mi se duce mana in jos... si incetinesc"
Nasol cu motocicleta.....din proprie experientza....am cazut ,nu aveam mai mult de 60....m-am cojit ca o banana.A fost groaznic de grea recuperarea. Daca filmul iti incepe pe la 200...e cam tarziu...mult prea tarziu..nu se mai lasa cu piele jiupuita.....se lasa cu pardesiu de scanduri.Doamne fereste. Mare atentie! |
Quote:
Dar ca sa lamuresc mai clar ce am vrut sa zic...filmul acela pe care il vad este unul virtual...un fel de film conceput de creierul meu ca metoda de auto-prezervare :D Pana acuma cazaturile au fost 2 si datorate cainilor... :D Fara mari nenorociri |
mai usor, puii mei deja ma sperii, o sa am cosmaruri, eu care nici nu prea am fost cu "bitzicla" =))
|
Quote:
tre' sa te hotarasti daca e scooter, bitzicla, sau scutobitzicla cu motor de frigider :) |
Oricare ar fi, da-o incolo :lol: numai cand ma gandesc la piele jupuita, os ras pe asfalt etc. ma trece un fior :lol:
p.s te asteptam pe la munte ;)) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2025 4Tuning