![]() |
cumpar pt e36 coupe
2 Attachment(s)
datorita unui eveniment neprevazut si anume vizita unor persoane care s`au gandit ca unele lucruri pe masina mea sunt in plus si le`ar fi de mare folos lor,persoane care nu s`au temut nici macar de o camera video mare cat gaura pe unde au iesit iei candva(daca au iesit pe vreo gaura si n`au fost conceputi in vreun OU,aviz celor mai colorati care practica astfel de "sporturi")am ajuns sa postez un anunta cu titlul CUMPAR
acum ce cumpar: -una bucata semnal alb stanga -una bucata mufa ca cea din imaginea postata -una bucata proiector stanga(pentru bara stock) pe viitor am sa cumpar una bucata AK47 cu 1incarcator full si 4-5 tuburi de pastile care sa`mi alunge somnu...am sa ma mut in masina! in imaginea "schita" mufa de timpul cele Nr 11 multumesc! |
Re: cumpar pt e36 coupe
Quote:
|
Re: cumpar pt e36 coupe
multumesc frumos...cu mufa s`a rezolvat acum 10 min luata cadou de la JimGod(Multumesc pe calea asta) si montata pe masina
caut restu..in special proiector stanga ca de semnal cumpar iar unu nou..ca doar nu e o avere! 21,38 roni bucata cu factura in fata cumparate acum 2luni! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning