![]() |
Opel Astra Bertone TURBO
*Bertone TURBO, IMPECABILA !!!*
*An fabricatie 2001*113.000km* *Masina arata foarte foarte bine interior-exterior, functioneaza IREPROSABIL* *XENON faza scurta+proiectoare* *Cauciucuri vara NOI PIRELLI P7* *Jante originale de Bertone TURBO pe 17”* *Interior piele IMPECABIL* *Geamuri electrice, se ridica si din cheie, cu senzor la deschiderea/inchiderea usilor(coboara/urca 1cm)* *Oglinzi electrice si incalzite* *Scaune incalzite cu reglaj lombar si pe spatar* *Inchidere centralizata pe cheie* *Pilot automat(cruise control)* *Computer de bord* *AER CONDITIONAT perfect FUNCTIONAL* *Parbriz heliomat* **repet, IMPECABILA, functioneaza TOT pe ea, motorul este super, trage foarte bine, rau de tot!!! 5700euro NEGOCIABIL! se poate vedea in CLUJ sau Petrosani!!! ACCEPT orice TEST...*** ***Masina face toti banii, merita vazuta si incercata! NU STITI CE PIERDETI :-) :-) !!*** MODIFICARI aduse masinii: *Serpisori+evacuare* *CIP* *Presiune turbo marita* *BOV (Blow off Valve)* *Furtune siliconice* *Discuri frana sectionate(ventilate extra)* *XENON faza scurta+proiectoare* **250 CP!!** ****VARIANTE auto mai ieftine sau cu SUV-uri(Cherokee, G.Cherokee, Pajero, Patrol s.a.), Pick-up-uri(L200, Navara, Mazda s.a.) 4x4 diesel cu volan pe stanga/dreapta(preferabil inscrise sau macar trecute autoutilitare)**** ~~Pret negociabil pentru ca$h, astept oferte~~ NU MUSCA!! |
Re: Opel Astra Bertone TURBO
10 Attachment(s)
POOZEE!:D:twisted:
|
1 Attachment(s)
Daca te intereseaza a mea + diferenta din partea mea.
|
salut un schimb cu " tampita " asta mica a mea???? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post5012089
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Masina de aici https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...02-1995-a.html + 2000 euro te-ar interesa? |
5500!! NEGociabil!!
|
Pret bun, negociabil accept si variante cu masina cat mai ieftina, urgent!!
|
10 Attachment(s)
REVIN:
*Bertone TURBO, IMPECABILA !!!* #a.f. 2001, 122.000km# *Masina arata foarte foarte bine interior-exterior, functioneaza IREPROSABIL* *XENON faza scurta+proiectoare* *Jante originale de Bertone TURBO pe 17* *Interior piele IMPECABIL* *Geamuri electrice, se ridica si din cheie* *Oglinzi electrice si incalzite* *Scaune incalzite cu reglaj lombar si pe spatar* *Inchidere centralizata pe cheie* *Pilot automat(cruise control)* *Computer de bord* *AER CONDITIONAT* *Parbriz heliomat* *ABS-ESP-TC* *cauciucuri vara/iarna* **functioneaza TOT pe ea, motorul este super, trage foarte bine, rau de tot, distributie facuta!!! 4399euro NEGociabil (astept oferte) eventual VARIANTE MOTO(sportive) sau AUTO, la pret negociabil***Masina face toti banii, merita vazuta si incercata!*** Descrierea modificarilor aduse masinii *Serpisori+evacuare* *CIP* *TURBINA** *BOV (Blow off Valve)* *Furtune siliconice* *Discuri frana sectionate(ventilate extra)* *XENON faza scurta+proiectoare* **250 CP!!** **Ruleaza FOARTEE BINEEE** :!:*^*Inmatriculata MARTIE 2012 prin plata taxei de ~730euro, NEFIIND recuperata, TOATE actele IN REGULA si LA ZI!!!*^* :!: $$ ASTEPT OFERTE pe Mail/Mess?Tel $$;) |
15 Attachment(s)
POZE 04.04.2013 !!!
|
Cu riscul de a imi lua infraction, masina merita toti banii ! Imi pare rau ca nu am putut face schimbul ( sunt baiatul cu Alfa de la Valcea ). te salut cu aceasta ocazie si spor la vanzare
|
4099euro:!::!::!:
Impecabila |
:cry:Deci, pana in 8.05/2013, pretul este 3600euro, pret absolut FIX, fara VARIANTE, doar CASH!! Pret valabil 5(CINCI) ZILE!!!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning