![]() |
2 intercoolere
salut, intrebarea vine in felul urmator...
se poate monta pe un 1.8t de 150cp inca un intercooler, ceva in genul S3-ului, pt o mai buna racire a turbinei, in detrimentul unui fmic.ideea e ca nu as vrea sa ciopartesc bara masinii si ar fi o alternativa mult mai buna asta cu 2 intercoolere de fabrica. precizez ca masina are o alta turbina mai mare. |
Re: 2 intercoolere
TT`ul si cocosatu au doua mai mici din cate stiu eu.
|
da au 2 intercoolere, si asigura o racire pt 224cp ma gandesc ca e ok pt 250 de cp
|
deci...ar fi ok la o putere de 250 , 2intercoolere?
|
nu vreau ma fmic ca tre sa tai bara din toate directiile ,chiar nu e loc de nimic asa un altul mai mic in partea stg era binevenit
|
Intercoolerul este o piesa foarte importanta.
Racirea aerului de admisie incins de turbina insemna mult si clar ca se pot folosi doua intercoolere daca totul este dimensionat corect si daca sunt bine expuse la vant. Solutia de la S3 este destul de buna si cred ca merge luata cu totul. Pentru 250cp cred ca poti utiliza si un chargecooler care este declarat ca fiind bun pentru cca 400cp. |
Quote:
|
un intercooler este pozitionat in stanga , celalalt il voi pozitiona in dreapta
de o parte si de alta a barii sunt deschiderii destul de mari ale barii si vor fi foarte bine ventilate. Ma interesa daca se pot monta in locul unui fmic, deoarece ar fi trebuit sa decupez foarte mult din bara. @pasbogdan compresorul merge foarte ok in momentul de fata si face 1 bar constant este destul de marisor si chiar nu este suprasolicitat deloc. temperatura din admisie chiar nu am citit o dar stiu ca trebuie sa racesc mai bine admisia. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning