![]() |
INCEPATOR !!!!!!
Salut , am luat permisul acum 1 luna si as vrea sa imi cumpar o masin in max 1500 euro. Ce masina imi sugerati ( motor max 1.6 ) si as mai dori sa stiu cat ma costa sa trec o masina pe numele meu cu toate actele, inmatriculata in tara?
Multumesc ! |
Re: INCEPATOR !!!!!!
Dacia 1410 wtf!
|
cielo? si gasesti unul cat de cat ok in banii astia si fata de dacie ai servo total, spatiu, confort prin geamuri el, inchidere, etc
|
Espero, limuzina fata de Cielo si 1310, dar ca sa corespunda cerintelor tale, cu motorul de 1.5l.
Banuiesc ca stii ca este "masina pe viata" datorita taxei de prima vanzare care intra in vigoare din ianuarie,nu? |
Ia-ti pisica ba nebunule E36 !
|
si fugi in bulgaria cu ea:lol:
|
renault twingo, motor 1.2, taxe mici, usor de condus, cea mai cea.
|
Quote:
|
Quote:
|
de o super nova sau solenza ce parere aveti ? dar de un GOLF 3
|
un ford ka:)
la banii astia gasesti si cu A/C si abs si airbaguri,etc. |
Mai strangi putin si iei un golf 3 1.9 tdi cod motor 1Z. Altceva la bani putini nu e o afacere buna !
|
Quote:
:) |
Astra F motor c14 nz ieftina, fiabila, usor de intretinut, frumusica, motorul foarte rezistent, piesele se gasesc pe toate drumurile etc. Bafta si sa o stapanesti sanatos si fara incidente oricare ar fi masina pe care o vei achizitiona.
|
sfatul meu. cauta o Solenza cu AC, intretinuta si o sa faci afacerea perfecta in banii astia! ieftina la intretinere, piese gasesti.
Gandeste-te ca la o masina mai veche o sa ai probleme cu rugina in primul rand, apoi cu multe altele. Solenza poti sa o gasesti si in km buni si sa nu necesite investitii urgente. |
All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2025 4Tuning