![]() |
Help.Apa inghetata in bloc
Daca a inghetat apa in bloc la cielo s a fisurat blocul sau sunt sanse sa fie doar sarita pastila.
|
Re: Help.Apa inghetata in bloc
ce pastila sa fie sarita?
a inghetat sau a facut doar ace? n-ai auzit de antigel? :d nu-s rautacios este pur si simplu o intrebare |
Problema se datoreaza pur si simpu faptului ca a uitat. Nu a mai mers cateva zile cu masina si a uitat desi ii spusesem sa puna antigel.Dar acum ce e de facut ?
|
Curatat aerisit si curatat si pune antigel dupa ce se curata. Si vezi apoi daca merge... daca nu... vezi si tu daca s-a fisurat blocul. Si de tinut minte, niciodata nu se pune apa in radiator, doar in cazuri extreme cand nu ai antigel si pierzi antigelu care e in sistem. Si in cazurile alea extreme sa fie vara afara, cald si sa fii cine stie unde in mijlocu pustietatii fara vreun service prin apropiere.
|
S a rezolvat.A curs antigelu iar pentru dacia wrc,tin sa te anunt ca exista pastile pe bloc si nu una ci 3 si se vad slava domnului ca sunt cat o nuca.Am rezolvat cu pastila si nu mai curge absolut deloc.Va multumesc celor care ati postat.
|
despre ce pastile ii vorba? n-ai o poza? ca nu-mi dau seama sincer
|
Sunt niste cercuri asa mai mari sub galeriile de evacuare.Imi pare rau, poze nu am si nici nu cred sa pot face ca e stramt spatiu
|
o sa ma duc sa vad ca sincer nu-mi pot da seama despre ce vorbesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning