![]() |
Paint Job Works
Bun...in primu rand salut tuturor!..
In acest thread vreau sa postati paint-joburile sau m-ai pe scurt PJ la care lucrati...Poate va intrebati din ce joc...Nu conteaza..Poate sa fie SRLL..poate sa fie LFS..poate sa fie si oricare joc la care poti sa faci PJ...As vrea..daca vreti..sa urcati si Pj-ul aici cand e gata...In folder vreau sa fie cam asa ceva Un folder cu numele masini/stilul adoptat/numele autorului..de exemplu BMW e36 Rusty By R.Equinox...apoi arhivati si urcati aici..poate in viitor o sa facem si niste pack-uri frumoase cu diverse stiluri ...Puteti sa cereti si ajutor..de decaluri etc...pareri..sfaturi..orice.. Cu stima si respect R.Equinox |
Re: Paint Job Works
O idee foarte buna mosule. Bravo.
P.S: Pentru cei care ne stresati cu paint-joburile :)) aveti aici ;) |
Quote:
Daca o sa reusesc sa invat o metoda sa imi iasa drept unele lucruri.....stie ebone mai bine..cred ca o sa fac si Pj-uri pe comanda..sau mai multi care se pricep..in echipa..urmeaza sa urc cateva Pj-uri facute de mine..dar mai intai sa fac rost de ele::)) |
1 Attachment(s)
am inceput un mic pj pentru un user de pe 4tuning..Deocamdata e 10% gata..sper sa iasa ceva frumos..
|
2 Attachment(s)
Coperta spune totul :) . o sa ii fac up si pe gom.
|
2 Attachment(s)
Salut baieti, frumos pack. M-am apucat si eu de un nou proiect
|
|
http://driftmods.net/forums/index.ph...a&topic=2233.0
aici sunt skinuri creatiile |
2 Attachment(s)
In seara asta m-am apucat de un PJ...Sper sa il termin...
|
3 Attachment(s)
Ca de obicei...ma apuc de un PJ..Prinde forma..si la sfarsit...ca dq arata..asta e:(
|
4 Attachment(s)
Ca sa sterg "rusinea" cu fostul PJ...Am facut altu..toata ziua am muncit la el!..sper ca va place
Attachment 2492313Attachment 2492314Attachment 2492315 PS-L-am urcat si aici daca il vrea cineva. Attachment 2492317 |
R.Equinox - imi place pj-ul dar masina pluteste:)))
|
Quote:
E de la jante.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning