![]() |
Machete in lucru - robi_jam
5 Attachment(s)
Imi cumparasem vara anului trecut o masina rc ( nustiu de ce naiba n-am putut cumpara una de drift ) ieftina de la un magazin de cartier... Dar apoi ma tot uitam la aia care isi tuneaza masini rc sau doar modele si mi-a picat fisa apoi m-am gandit sa o tunez si eu pe a mea + ca aveam avantajul ca avea si bodykit smecher.
Ieri am facut-o cu smirghelul i-am facut stopurile si farurile calumea ( stopurile erau albe si le-am facut cu marker rosu de zici ca sunt din fabrica) farurile le-am facut mate si azi am de gand sa dau masina cu chit. Nu am un buget prea mare dar cam ce vopsea imi recomandati? Merge vopseaua de masina din spray? |
Re: Machete in lucru - robi_jam
Apropo pot pune direct pe chit vopseaua din spray?
|
Buna,
Da se poate pune. Dar trebuie finisat foarte bine. Eu totusi recomand si un strat de spritchit sau primer pentru a acoperi imperfectiunile mici care nu pot fi scoase prin slefuire. |
3 Attachment(s)
Am micsorat garda la sol si i-am gasit eleronul si geamurile 8)
Apropo e bun chitul polisteric pt masina? |
BMW M3 Bburago 1/43
7 Attachment(s)
Am gasit un BMW M3 Bburago 1/43 in garaj cand cautam niste chit :D :D
Geamurile le-am dat cu smirghel putin ca erau crapate acum nu se mai prea vede :D. |
Cum să dai geamurile cu șmirghel?Nu s-au făcut mate?:shock::shock::shock:
|
Quote:
Imi pare rau si mie ca nu se vede interiorul dar cu geamurile alea nu se mai putea face nimic. |
O sa mai dureze ceva pana o sa iau chit si vopsea, cred ca pana saptamana viitoare din cauza unor probleme. Va rog sa nu inchideti topicul pentru ca voi reveni ( cred ca joi voi cumpara ) .Pana atunci mai pregatesc masini si voi mai posta. :D
|
Abia asteptam...
|
Sper sa iau chit si spray cat mai repede fiindca acum am niste probleme ( inca ).Va rog sa nu inchideti topicul deoarece daca incep un lucru il voi termina oricat timp dureaza. Multumesc
|
Voi cam ce vopsea la spray imi recomandati?
|
5 Attachment(s)
M-am apucat de un Volkswagen Golf de la welly cu jante de pe un Ferrari Enzo.
Si intr-un sfarsit mi-am cumparat spray cu vopsea... Rosu nush de care si negru mat. |
poti sa folosesti functia edit! ..interesant! succes in continuare:arrow:
|
ce edit?
|
Cum pot scoate farurile si stopurile la masini? ca is nush cum lipite in spate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning