![]() |
Solicit un mic ajutor
2 Attachment(s)
Am de vopsit un microbuz si as vrea sa vad cum va arata dupa. In Foto 1 este subiectul care trebuie modificat iar in foto 2 este modelul (aproximativ). Cineva care se pricepe sa-mi mute desenul de pe foto 2 pe foto 1 cu urmatoarele cerinte: partea de jos e bleo si sus gri (nuantele care se vad) iar la partea din spate din cauza lipsei ultimului geam as doti ca desenul sa urce progresiv pana deasupra usilor spate ( acestea trebuie sa fie complet bleo ca sa dea senzatia ca masina e bleo cand o vezi din spate). Linia galbena de pe model va fi inlocuita cu una neagra (sau daca aveti idei mai bune de contur sunt gata sa le accept) si in general accept orice ideie care e buna si o pot pune in practica.
PS: Daca le puteti face si la o rezolutie f mare e foarte bine, deoarece eu am sa le printez in alb negru si am sa fac un sablon orientativ. |
Re: Solicit un mic ajutor
Era multa lume pe aici care stia Adobe, nu ma poate ajuta nici unul ?
|
Mai sa fie !!!!:(
|
incearca aici poate ai mai multe sanse
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html |
adevarat sau ia legatura cu dr zozo si te ajuta el
|
Quote:
|
O sa incerc eu sa te ajut dar nu promit nimik in noaptea asta ;)
|
Ti-as fi recunoscator, am sa te tin minte.
|
Am incercat ambele variante descrise mai sus si nu am rezolvat nimic. Oare pot organiza un mic concurs cu premiu, si unde ar trebui postat ?
|
Quote:
eu ma apuc chiar in momentu asta de ea...si voi da tot ce am mai bun ca sa iasa bine... acum la faza cu premiul... asta e alegerea ta...eu ti-o fac oricum ca sa te ajut cum pot........ Apropo dupa ce o faci poate postezi niste poze cu ea vopsita sa o vedem si noi :D |
Debia astept sa vad ce iese, premiul vine garantat via Posta Romana.
Pozele o sa le postez 100%, deoarece sunt genul care place pe aici :) PS: Da-mi un ID de mess ca sa te obosesc :P |
id-ul meu e nytrous_oxide06....
|
4 Attachment(s)
monopoli... m-am chinuit destul de multicel ca sa iasa bine...si uite ce a iesit...:arrow:
-am facut mai multe variante asa cum mi-ai cerut pe mess: Gri Metal + Bleo Original(linie neagra), Gri Metal + Albastru(linie neagra) si cele 2 variante cu linia despartitoare rosie... |
3 Attachment(s)
am postat aici mashina.....deoarece nu te-am mai vazut online
|
1 Attachment(s)
Va rog sa opriti toate incercarile de desen deoarece nu iese ce am eu nevoie. Acum ca sa fiu explicit deoarece nu vreau sa ma cert cu lumea pe aici.Desenul trebuie sa respecte originalul inclusiv proportiile si pozitionarea, umbrele de pe original sunt esentiale (cea ce am incercuit eu cu rosu), continuarea / inclinarea desenului trebuie sa fie executata artistic si sa nu para ca o "inadeala".
Multumesc tuturor celor care au vrut sa ma ajute, dar munca e inutila daca nu ma ajuta desenele cu nimic. PS: Am sa postez poze cand va fi vopsita, ca sa va dati seama de ce aveam eu nevoie. |
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2025 4Tuning