![]() |
Player auto...
Ce imi recomandati in domeniul de playere...
sa fie pana in 8 mil si sa aiba volum separat pentru subwoofer eu ma gandisem la Alpine CDA-9854R dar nu sunt foarte sigur de el + ca e cam la limita superioara in domeniul fonduri alocate. astept o parere si eventuale propuneri (de preferat Alpine sau Pioneer) |
Re: Player auto...
|
Acum o luna cautam si eu acelasi lucru. Daca vrei pioneer, cel mai ieftin model cu iesire de subwoofer (DEH-6800MP) e 9.2 mil. Am reusit sa mi-l iau pana la urma si merita toti banii. Incearca ceva la SH daca e.
|
gasisem un deh 5800 SH care cica are si control separat la woofer la 500 de lei.
ideea e ca nu stiu ce sa aleg inre alpine si pioneer (ca marca)... care e mai fiabil ? |
DEH 30MP si 40MP de la pioneer (unu e 5 si celalalt cam 5,5 mil) au amandoua 2 seturi de rca (front + rear sau sub) high pass filter cu 5 freq selectabile si 5 low pass pt sub , cat si nivel pe sub.40 parca are si telecomanda , la 30 e optional :).DUpa cate am vazut are cam aceleas setari cu un 5800.
|
Pioneer Deh p-77 mp . Circulau unu sau doua sh si face absolut toti banii (eu intr-un moment de prostie crasa l-am dat pe al meu :(( )
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning