![]() |
Re: Black Astra H.
frumoasa masinuta...dar tot te tin minte k nai zis nimic cum ca te duci sa faci poze :-W...
|
Re: Black Astra H.
frumos opel! ingrijit...imi place:D
|
Re: Maşina mea: Black Astra H.
frumoasa masina!intretinuta si idei ok pt ca i-ai facut,dar acele pleoape sunt din folie?
|
frumos opelu asteptam si restu de modificari si da pleoapele sunt din folie...:D
|
Da, pai nu`mi place ideea de a lipi ploapele din fibra pe far, in caz de polish sau ceva date jos etc. Plus ca toate care le`am vazut pe internet erau mult prea mici si astea din folie le faci cum vrei si in caz de ceva se dau usor jos fara resturi de lipici..
|
Quote:
|
Daca tot e sa fac ceva custom.. eventual scos bandouri si umplut si prelungiri bari :-) mai incolo cand sunt pe un salariu ceva.. pleoapele merg si asa mult si bine 8)
|
Quote:
|
frumoasa foc masinutsa! abea astept badboy lookul si interesanta ideea cu pleoapele ! Felicitari ! sa te bucuri in continuare de ea !!!
|
11 Attachment(s)
intre timp..lumini la picioare, vopsit etriere, schimbat woofer si statie plus condesator, grila fara semn, eliminat semn spate, colantat ornament spate negru mat si pregatit jante iarna. :-)
|
super! ce planuri mai ai? deocamdata te ti bine cu ea pe picioare felicitari!8)
|
Frumoasa masina i-mi place! Cati RMS ai colo in spate? :D
|
statia e numai 180 w in punte, e statie mai mult pt dif si wooferul de 250. mai incolo o schimbam.. Pe viitor arcuri sport si cam atat.. mai am o daciutza pt care mai am planuri :-)
|
Frumos, tin-o tot asa ;) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning