![]() |
Unique custom Bucuresti
17 Attachment(s)
Prelucram piese de caroserie cu fibra de sticla pentru usurarea mașinii ( drag, drift ), body kit-uri, eleroane,evazari aripi, prelungiri, bad boy,astupari manere usi,astupari bandouri,portbagaje clean,modificari borduri, fetze usi , panouri luneta etc la super preturi.
nou polishuri caroserie si faruri. nou reconditionat si vopsit jante. nu lucram cu matrite, facem doar dupa fotografii de unde ne inspiram. piese unice. Nu ezitati sa va schimbati look-ul mașinii in ceva unicat! Ceva unicat doar la UNIQUE Custom! Tel:0769986902- 0763.698.414 cateva foto cu lucrari facute de noi. |
re: Unique custom Bucuresti
13 Attachment(s)
...alte foto cu lucrari.
|
re: Unique custom Bucuresti
9 Attachment(s)
cateva poze cu un bad boy , vopsire in 3 culori si lipit stikhere doar in 8-9 ore de munca pentru a o duce la expo.
|
Re: Unique custom Bucuresti
1 Attachment(s)
Salut! Pentru fiat punto 2...vreau sa imi faci barile clean look..un pret?aveti si vopsitorie? daca aveti si fac la voi barile la ce pret mi le vopsiti? stima!
|
amandoua barile 600 ron si vopsitul 200 ron.cumperi doar vopseaua dupa codul masinii si lacul restul noi.
|
salut,m-ar interesa si pe mine o modificare spoilar spate la o solenza,gen difuzor.Ce bani m-ar costa?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Unique custom Bucuresti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
2 Attachment(s)
Salut, un pret separat pentru fiecare in parte la un Golf 3:ceva asemanator cu pozele:
Bara fata - bara spate - praguri - alea din prima poza. Multumesc. |
5 Attachment(s)
salut.mai interesa si pe mine cat mar costa sa imi fac un hyundai accent la fel ca asta ....mai zis ca e si latit cam 4 cm...astet mesaj...multumesc
|
|
Salut. Pret modificat arii normale e46 coupe in M3 ( umflate, exact ca cele oem)? eventual si pasajele spate? ms!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning