![]() |
Cumpar e36
Cumpar e36 cu motor 1.8is 2.0i 2.5i pentru piese nu ma intereseaza actele.Orice tara anglia/bulgaria etc
Nu ma intereseaza optiunile/jantele/sistemul audio ma intereseaza motorul detin un 318i si vreau sa fac un upgrade. Eventual astept oferte pentru motor complet cu instalatie el anexe cv pentru urcat pe masina ofer 700 e in functie de starea masini 0722263565 |
Re: Cumpar e36
UPPPPPPPPPPPPP.................negociem si noi la pret dupa starea masinii
|
cu 700 de eu iti iei un 2,5 impecabil probabil si cu montaj inclus...poate chiar si un 2,8 daca ai putin noroc si rabdare sa cauti...la ce sa cauti o masina completa daca nu te intereseaza optiuni/jante...etc??
|
eu am zis si la inceput caut ori masina completa ori astept oferte de motoare.....faza ar fi ca la 1.8i al meu nu am diferential blocant si un blocant macar de 3.45 e cam 200 euro+o punte spate care la mine e pe tambur si trebuie sa o schimb pe discuri.....si mai trebuie si motoru complet +anexe+evacuare+cutie si nu cred ca gasesc in bani astia ca daca le iei separat te duc mult....in conditiile in care manopera o fac eu...oricum inca sper eu vreau doar sa readuc la viata o pisica invechita,ca asa am e46 cu motor de 1.9i dar e de mers zi de zi nu de adrenalina.....:-P:-P:-P:-P
|
7 Attachment(s)
|
ai pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning