![]() |
e34.BBB.
Salut!
Pareri, indrumari de la cunoscatori..voi lua in seama pentru ai imbunatati aspectul.(fara:( reprosuri ca- vand) :))) |
Re: e34.BBB.
inbunatati :P.
|
4 Attachment(s)
.......
|
10 Attachment(s)
.....
|
Frumoasa masina, completeazai kitul ca e pacat la cat de bine arata masina.
Ce suspensie ai pe fata ? |
te referi la bara spate cred :)
ok am sa tin cont dar in planurile mele e ceva mai primordial... la suspensie nu stiu ce sa zic....stiu ca e sport reglabila pe duritate atat....:(e culoare galbena :) vreau sa o schimb am luat-o cu masina si a avut-o si vechiul propietar ceva timp. (o sa revin cu cateva poze mai vechi) |
5 Attachment(s)
.....
|
ce suspensie ar fi indicata privind un buget decent si calitativa?
|
4 Attachment(s)
are si un frate......de ceva timp.....:)
|
Pai . In primul rand , Salutari . Bun venit tie si masini tale .
In al doilea rand . Este o masina clasica , OLD SCHOOL .Apreciez ca mai sunt si oameni care nu considera un bmw mai vechi de 2000 un cazan . Nu are nevoie de un tuning prea strident . Originalul i-a ochii singur . Incearca niste roti late , mari cam 8,5j pe 17 inch si o suspensie joasa si vopseaua sa o ti fara zgarieturi . Daca chiar vrei un tuning , Kitul M este de ajuns . :) |
mersi :)
am ceva pe 18 la reconditionat.........o sa revin cu poze saptamana asta..... (nu vreau sa-l injur pe vopsitor ca ma tine de 1 saptamana ca vor fi gata ca vor fii gata....:) ..oricum vreau altele mai dragutze accept pareri....:) |
Ce motor ai pe ea?, e extraordinar de frumoasa masina!!
|
mersi frumos..
525.24,v am pus-o aici datorita faptului sa stiu ca exista comunitate care ma va incuraja sa o pastre:)...(pararerile acestea frumoase ma fac sa "imi bag banii in masina mea" ) cu putina rabdare v-a primi ceva mai puternisc sper... |
Daca vrei ceva mai puternic poti sa incerci 4.4 V8 :twisted: , dar trebuie sa ai ceva prin buzunare daca ma intelegi :lol:
|
Foarte frumos E34-le.
Si ca ceva mai puternic nu trebuie neaparat un 4.4 V8 Zic ca un M5 ar fi deajuns..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:18. |
- Copyright 2026 4Tuning