![]() |
porbleme woofer
salut de curand am luat astea:
Edition BS 30 Black subwoofer in incinta inchisa diametru difuzor : 300 mm (12") putere rms : 250 W putere max : 800 W imedanta : 4 ohmi raspuns in frecventa : 25-250 Hz spl : 91 dB dimensiuni : 430 x 395 x 240/335mm (WxHxD/D) greutate : 10 kg Black Core Two amplificator auto stereo 2 canale putere 4 ohmi, stereo: 2 x 65W RMS 4 ohmi, in punte: 1 x 200W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 100W RMS raspuns in frecventa: 5 Hz - 50 kHz (-3dB) bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz filtre low pass si high pass variabile 40 - 300 Hz (12 dB/octava) S/N ratio > 100 dB THD < 0,05% line-out pe RCA logo Magnat iluminat albastru display temperatura si voltaj radiator aluminiu de mare capacitate tranzistori Toshiba line-out amplificatorul este legat doar pe woofer insa se aude foarte slab si are intreruperi ce cred ca am gresit cand le-am montat sunt urmatoarele: -nu am siguranta pe cablu de alimentare(o sa ii pun cat mai curand) -cablul rca era prea scurt deci l-am prelungit cu alt cablu normal(pentru mine de aici e beleaua) pareri ceva sunt binevenite |
Re: porbleme woofer
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
as mai avea inca 1 intrebare la amplificatoru asta as putea sa leg 2Xsony de 240W+wooferul sau mai bine il las asa astea ar fi boxele: |
Quote:
Cred ca mai bine il lasi asa sa nu il soliciti prea mult,si chiar daca l-ai pune puterea dezvoltata de el ar fi mica atat pentru subwoofer cat si pentru boxe,oricum ai grija cu volumul pe subwoofer cum si cat de tare il dai...:-) |
ultima intrebare(promit ca e ultima pe tema asta:twisted:)ca tot romanu trebuie sa te interesezi si putin de investitie(daca nu nu mai eram romani)
toata treaba asta m-a costat 250 de E as vrea o parere daca am facut o investitie buna va rog adica comparativ cu ce altceva as fi putut lua la banii astia |
Quote:
Ai cheltuit enorm! cu maxim 800 lei aveai rezultate mult mai bune, tu ai dat 1000 lei si nu ai ceva prea stralucit! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning