![]() |
Volkswagen W8 4motion
Avand in vedere ca sunt atat de multe passaturi in bucuresti..doar 2 s-au facut remarcate..si anume W8 4motion..POATE FI CONSIDERATA O MASINA SPORT???
Tehnica Cilindree (L/cm3) 3999 Alezaj / Cursa (mm) 84 / 90,2 putere max., kW (CP) la 1/min 202 (275) / 6000 Cuplu motor max., Nm la 1/min 370 / 2750 Rapot de comprimare 10,8 Norma de poluare EURO 4 Alternator, A/Baterie, A(Ah) Cutie de viteze manuala 150 / 380 (82) Cutie automata/tiptronic 150 / 380 (82) Carburant benzina Consum carburant combinat, l/100 Km Cutie de viteze manuala 13,2 - 13,3 Cutie automata/tiptronic 13,1 - 13,2 Capacitate rezervor carburant (l) 80 Cutie de viteze C utie manuala cu 6 viteze Emisii CO2, g/km Cutie de viteze manuala 317 - 319 Cutie automata/tiptronic 314 - 317 Timp accelerare de la 0-80 / 0-100 km/h, s Cutie de viteze manuala 4,6 - 6,8 Cutie automata/tiptronic 5,6 - 7,8 Viteza maxima, km/h Cutie de viteze manuala 250 Cutie automata/tiptronic 250 |
O masina cu aptitudini sportive, da, o masina sport nicidecum...
|
Re: Volkswagen W8 4motion
Quote:
Dar n`ai scris catzi cp!! Sau sunt eu chior!? :roll: |
nu vreau sa te jignesc da esti chior:))..275*****ie acolo :twisted: :twisted: :twisted: n 202 (275) / 6000
|
Re:
Quote:
:oops: |
nu poate fi considerata masina sport dai sigur e mai rapida ca multe masini sport ... :)
e limuzina sport .. heh |
o masina destul de buna..dar sincer nui vad scopul...cred ca te rupe la consum o asemenea masina :D
|
cum zice Cata, masina asta nu are scop
Nu e o masina sport, ci un sedan cu un motor puternic si un body kit. Masina nu se mai vinde in Canada acum pt ca s-a vandut extrem de prost, a suferit de sindromu Phaeton, adica \"masina poporului\" la un pret exorbitant. Masina se vindea numai in versiune automata/tiptronic si costa la fel ca Saab 9-5 Aero sau Volvo S80 T6 , asta la performate si prestigiu mult mai slab- aiurea. |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Intr-adevar o masina tare, dar iti dai seama la ce pret urca passat-ul, in configuratia aceasta?
|
nu se mai fabrica cu motorizarea asta
|
Re:
Quote:
|
hi hi , avem una si in Cta ... daca nu ma inshel
|
Re:
Quote:
|
Phaton W8...hai ca merge...masina mare..frumoasa are nevoie de un motor puternic...dar la Passat W8 sincer nu cred ca`si are rostul....are performantele un Subaru WRX Sti (aproximativ aceleasi) singurul punct in care este castigator este interiorul... :).. at despre pret diferenta e cam de 10.000 e (aproximativ) :)
asta e parerea mea:) astept sa ma contrazicetzi :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning