![]() |
BMW E36 > E46 look
2 Attachment(s)
Salut, am vazut pe net cateva E36 cu bot de E46, ce parere aveti despre stilul asta de modificare?
|
Re: BMW E36 > E46 look
Eu unul nu as face aceasta schimbare.Mi se pare mult mai frumos botul de E36
|
Quote:
|
pana la urma gusturile nu se discuta. daca tie iti place botul de E46 faci schimbarea. dar dupa parerea mea un bot de E36 de M nu se compara cu E46-le
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oare?:D....ai grija in ce te bagi!nu e chiar asa usor cum pare!vb din experienta!am vazut cu ochii mei ce inseamna...garantat cu bani bagati+banii pe masina in sine,iti cumperi un e46,daca ala ti-l doresti!este iddea de altceva,dar costa si iti trebuie un tinichigiu bun spre foarte bun pt a iesi o treaba buna.multi vor,putini incearca;)
|
Quote:
|
cel mai bine.in cazul prezent,nu a fost vb de a se dori un e46.o nebunie a unui amic,de moment:)))....acum cam regreta:))).eh...sper sa il terminam o data,ca momentan este in 3culori,nepregatit,nimic.a aparut bebe si prioritatile s-au schimbat.
|
Quote:
|
Iti place E36 iti iei e36,iti place e46 iti iei e46,niciodata combinate in vreun fel ca iese tiganie....
|
dsd-ul era tiganie?:)))....si mai sunt cateva pe afara facute bine.este vorba de alt stil de a modifica o masina!o alternativa mai ciudata!dar e mult spus tiganie:))
|
Quote:
|
Eu a-si face ceva original si ce nu s-a mai facut:
BMW E46 CU BOT DE E36:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning