![]() |
cumpar dif 16.5cm
dupa cum scrie si in titlu
caut boxe de 16.5 cm coaxiale(rotunde) gama Ground Zero,Helix,Jbl,Mtx putere 40-50 w rms...sau putin peste(ex la Gz din cate stiu sunt de la 60-70 in sus..) ma interesaza sa aiba un sunet real,placut si etc...nu caut putere sau performante extra astept oferte |
Re: cumpar dif 16.5cm
Quote:
|
Quote:
|
mb quart fka 116
difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru 16,5 cm diametru tweeter 19 mm putere: 50 - 100 W RMS raspuns in frecventa: 42 - 32.000 Hz impedanta: 4 Ohmi frecventa crossover: 4.500 Hz sensibilitate: 87 dB (1W/1m) grile incluse se aud foarte bine! |
hertz ecx 165.4
|
preturi si poze...
mersi |
inca valabil
|
Hertz dcx 165,3
set de difuzoare coaxiale pe doua cai diametru 16.5cm magnet woofer din ferita con din hartie presata magnet tweeter neodinium tweeter tip dom, din mylar putere nominala - 60W RMS putere maxima - 120W RMS sensibilitate - 93dB raspuns in frecventa - 60Hz-21kHz impedanta - 4ohmi Datorita sensibilitati mare pe care o are dif. merg puse atat pe player cat si pe amplificare fara a avea probleme de distorsionare la volum ridicat! Difuzoarele au fost achizitionate in decembrie si sunt foarte putin folosite ,inca in garantie!Difuzoarele vin in anbalajul origina cu suruburile si clemele primite la cumparare ! pret 200 ron. |
Quote:
deocamdata mersi... am in vedere oferta... ne auzim |
|
inca valabil
|
astept oferte...
nu ma intereseaza boxe la puteri mari...ca nu vreau sa le amplific un 30-40...50w rms ii indeajuns ceva de calitate care sa sune clar,pe 2 sau 3 cai in principiu mtx,jbl,ground zero sau hertz... |
salut am o pereche de mtx-uri pe 16,5 daca te intereseaza astept un PM o zi buna
|
salut
Scuza-ma sa te intreb,tu vrei sa cumperi difuri sau vrei sa aduni oferte!la ce vrei tu si dupa cum ai sa le folosesti,nu te astepta la prea multe oferte! multa bafta! |
Quote:
Quote:
nu ii suparare dar totusi analizeaza inainte sa postezi...ca nu is incantat de oferta ta...nu cred ca ii vreo problema la piata de ex daca intrebi de un produs,primesti raspuns,neaparat trebuie sa-l si cumperi? am eu un criteriu de al meu...iar cand alea vor fi indeplinite cu siguranta am sa cumpar,pana atunci este piata libera,cine are oferte astept cu interes cine nu asta e ii un FORUM |
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning