![]() |
Convertesc OBC 18 butoane 6 cilindri la 4 si invers
Am vazut ca multa lume vrea sa schimbe un obc de 6 cilindri cu unul de 4 sau invers. De obicei obc-urile sunt catalogate pentru 4 sau 6 cilindri, dar multi nu stiu ca de fapt pentru ca informatiile afisate sa fie cat mai apropiate de cele reale trebuie setat exact tipul de motor existent pe masina. Eu am posibilitatea de a-l face sa indice corect pe cel pe care il aveti deja prin intermediul unei recodari.
Daca este cineva interesat, pretul este 50 de ron. De asemenea mai pot oferi servicii de diagnoza, resoftari, retrofit si cam tot ce tine de partea electrica la bmw. Detalii la cerere. Date de contact: PM sau YM: cristim1988 |
Re: Convertesc OBC 18 butoane 6 cilindri la 4 si invers
Am si eu un OBC luat de pe 328 si il am pus pe un 1.8 is si arata un consum foarte aiurea. se poate?
|
Sigur. Daca ai drum la Bucuresti, da un semn. Sau poti sa il trimiti prin posta/ curier.
|
garantezi 100% compatibilitatea cu 316, daca am obc18 de pe un 328?
|
Pai o sa indice ca si un obc care a fost montat din fabrica pe 316i.
|
man, inca o data...il resoftezi, sau ii dai tu valoarea care crezi ca e buna pentru 316, din rubrica 20 sau 21, ca nu mai tin minte...?
|
si pe mine ma intereseaza...am un obc de 6 cil pus pe un 316...ideea e ca daca nu al resoftezi, nu ma intereseaza....prin ce zona stai an bucuresti?
|
Aia cu rubrica 20 sau 21 e un fel de reglaj fin cum s-ar zice. Eu il recodez/ resoftez cum vreti voi sa ii ziceti. Am posibilitatea sa setez exact codul motorului plus ca trebuie setata si constanta bordului.
Stau undeva in zona Iancului, |
ok...un nr de tel...[sa putem stabili cand te gasesc]..si cam cat dureaza operatia dr?:-P
|
0734318049 Ne auzim la telefon si stabilim. In mod normal nu dureaza foarte mult. Cel mai probabil cine ti-a montat obc-ul nu a legat si firele de diagnoza asa ca va trebui sa il mutam pe masina mea pana il codam.
|
pt cei care au dubii:....
azi am fost la kristikapa si mi-a convertit obc de la 6 cil la 4 cil....intradevar este vorba de o resoftare [as zice eu] pt ca schimba mai multi parametri din programul obc-ului cu ajutorul laptopului...[dupa operatie chiar a-mi araca consumul real:D].... asa ca recomand cu incredere ,chiar is merita banii |
Multumesc pentru aprecieri.
|
cu placere...am reglat anapoi la 1000 [cat era normal] si acum ami arata un consum de 10-11%...deci cred ca e ok....bafta an continuare...
|
Mersi la fel.
|
Up.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning