![]() |
CE masina imi recomandati pana in 10.000 de euro
deci ... o masina second.. ori adusa de dincolo ori luata de aici...care cu toate taxele sa ajunga maxim la 10.000euro an minim 2001
cu motor de maxim 2000 ... preferabil motorina dar nu neaparat... si tinand cont de faptu ca abia acum imi iau si eu permisul si o sa ma cam bat cu tata pe masina... deci sa fie una .. valabila pentru amandoi:) eu m-am gandit asa.. A6 dupa 2000 A4 dupa 2002 da nu prea se incadreaza in pretz Passat dupa 2001 BMW seria 3 dupa 2000 si cam atat... alte variante?!.. si na.. plusuri si minusuri la auto de mai sus.. m-ar ajuta mult.. parerile voastre Mersi! |
Re: CE masina imi recomandati pana in 10.000 de euro
ar mai fi leon 1, dar ma indoiesc ca e valabila pt tatal tau... depinde acu si de el, cum conduce.
|
Re: CE masina imi recomandati pana in 10.000 de euro
ce ar avea felul in care conduce ta-su..
cat de batran poate sa fie :P ? si oricum i-ai placea o masina mai sportiva asa..in limitele banilor si diesel-ului:P a6 / a4 / passat 2001 is the way to go.. design-ul o sa ii placa si lui , si tie sunt masini elegante ( a6 cel putin ) a4 si passat sunt mai mult discrete asa,dar elegante in felul lor sa zic asa ( adik nu da pe afara de cat de frumoasa e masina , dar nici nu e urata cu spume..are un design mai sobru asa) sau a4 dupa 2000, dar mai bine echipat |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning