![]() |
Viitorul CL?
6 Attachment(s)
ce parere avetzi?
|
Masina asta o stiu de mult timp, cred ca are cativa ani vechime si nu cred ca va fi de serie. Oricum, cred ca e oribil sa iei curba cu joystickul :evil:
|
Nu are nici un farmec o asemenea masina. Cred ca nici nu o mai conduci, te conduce ea pe tine.
|
Zici ca e de handicapati! :lol: E vek masina aia!
|
Zici ? :lol: :wink: Chiar e.
|
cea mai infecta, aia nu e masina aia e consola de jocuri mai degraba, de fapt nici o consola nu poate fi....... dar in fine , e super naspa si IDEEA in sine
|
:) he veche aveam eu poster cu masina asta .. oricum naspa ... DOAMNE FERESTE sa fie produs CL-u in varianta asta
|
cea mai penala masina cum ar fi sa ocolesti gropile din bucuresti cu joysticu culmea incomod prea lunga ce mai nici daca as fi bill gates ai as avea 18 ani nu mi as lua asa ceva
|
cu adevarat o tampenie de masina...cine ar cumpara asa ceva :?:
|
Hai frate ce conduc o masina sau un avion ? ce draqu... Un *** de prototip !!!
|
nu va aparea azi maine poimaine sau peste catziva ani ... dar intr-un viitor nu foarte indepartat... ganditzi-va la cei ce conduceau cartua cu haturile ce impresiie or fi avut pe la inceput la 1900 cand au aparut niste chestii fara cai cu un covrig mare.
|
lol cam asa e da oricum nu mi ar fi rusine cu asa ceva sa merg prin oras da e cam incomod
|
stati linistiti ca nu asa arata noul CL..., ala este un prototip, noul CL credeti-ma ca am avut ocazia sa-l vad live si nu are nici o legatura cu ce se intampla cu poza aia
|
mi-l face cineva cadou ? ca as vrea eu sa-l conduc :))
ma descurc si cu joysticku probabil mai bine decat cu volanu` :) ' |
Re:
Quote:
NO OFFENSE! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning