![]() |
auto
salut as avea si yo nevoie de o parere care sa ma ajute la achizitionarea unei masini. Mam gandit la >un alfa romeo 2003 fiat stilo opel astra acelasi an pret 3700euro sper ca opiniile voastre sa ma ajute multumesc
|
Re: auto
din ce ai enumerat mai sus, ALFA e clar alegerea corecta ;) sunt niste masini superbe atat la aspect cat si la motorizare. cauta un 2.4 jtd (daca te pasioneaza diesel_ul). eu am una 136 cp si sunt super multumit de ea :X:X consumul e foarte mic pt motorasul de pe ea. partea mai putin nasoala (dak vrei sa ii zici asa) e ca sunt ceva mai scumpe la intretinere (brate, amortizoare etc) decat restul "masinilor" pe care aproape orice roman ti_ar recomanda_o (gen vw, opel, audi) dar crede_ma. odata ce vei deveni prorietarul uneia si vei avea ocazia sa te bucuri pe deplin de ea, o sa iti amintesti de vorbele mele ;)
sa fii cu mare bagare de seama cand o vei lua, sa o pui la punct (distributia, ulei, filtre) si crede_ma ca o sa fii super multumit de ea ;) la banii care ii ai gasesti una "boboc" si iti raman si banuti sa o aranjezi de ea si sa te plimbi cateva zile buuuune ;) love alfa :X |
Re: auto
Bine ai venit pe forum!
Renunţă la limbajul de tip messenger! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning